Haberler

Hakkında tam 23 kez tutanak tutulmasına rağmen "Genelge beni bağlamaz" diyen esnafın pişkinliği pes dedirtti

Güncelleme:

Zonguldak'ta bir esnaf, korona tedbirleri kapsamında sadece paket servisi yapması gereken döner dükkanına müşteri almaya devam ediyor. Bugüne kadar 23 kez tutanak tutulan esnaf, kendisine ceza yazan ekipleri "Ben memur değilim, genelge beni bağlamaz" diyerek videoya alıp sosyal medyada paylaştı.

Çaycuma ilçe merkezinde döner ve tantuni sattığı kafeteryası bulunan Erkan Cinbir, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, restoran ve lokanta gibi işletmelerin müşteri kabul etme yasağına uymuyor. Cinbir, sadece paket servisi yapması gereken kafeteryasına müşteri alıp, yiyecek servisi yapıyor.

23 KEZ TUTANAK TUTULDU

Erkan Cinbir hakkında bugüne kadar maske takmadığı ve iş yerinde yemek servisi yaptığı için 23 tutanak tutulup, ceza yazıldı. İş yerinin girişine, "Burada maske takmak zorunlu değildir, içeride de yemek yiyebilirsiniz" yazısı asan Cinbir'in yemek yiyen müşterilerine de ceza uygulandı.

23 kez ceza kesilen dönerci: Genelge beni bağlamaz

CEZA YAZAN POLİSİ PAYLAŞTI

Tüm bunlara rağmen kafeteryasını kapatmamakta direnen Erkan Cinbir, son olarak önceki gün iş yerine gelen zabıta ve polis ekiplerine, ceza yazamayacaklarını söyledi. Cinbir ile bir müşteriye ceza kesildi. Cinbir, ceza yazan polis ve zabıta ekiplerini, cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı.

23 kez ceza kesilen dönerci: Genelge beni bağlamaz

"GENELGE BENİ BAĞLAMAZ"

Görüntülerde, kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, "Ne kuralı? Öyle bir kural yok" diye karşılık veren Cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, "Arkadaşım genelge beni bağlamaz. Ben memur değilim, benim için geçerli değil" diyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı.

23 kez ceza kesilen dönerci: Genelge beni bağlamaz

23 kez ceza kesilen dönerci: Genelge beni bağlamaz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çaycuma Zabıta Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

500

Yorumlar (31)

OKUR:

BUNUN GİBİ KANUN TANIMAZ SAYGISIZ TAŞ KAFALILARIN ANLAYACAĞI TEK YOL DÜKKANINI KAPATMAKTIR, DAHA ÖTESİ CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLAMAKTI5R

20
12
yanıtYanıtla
14531453:

Keseceksin şöyle yüklü bir ceza bakalım yapabiliyor mu daha.

14
8
yanıtYanıtla
vatansever:

Bu ilin valisi yok mu. 3 kez kurala uymadığı takdirde işletme ruhsatını iptal etsin. Sosyal medyaya çıkıpta şov yaptırmasın. Gereği neyse yapsın devleti itibarınıda zedeletmesin.

19
3
yanıtYanıtla
asabi:

çaycuma belediyesi bu pişkinliğe son son verip ruhsatını iptan etsin

15
6
yanıtYanıtla
Hakan:

devlete kafa tutma yerimi sosyal medya?

12
7
yanıtYanıtla
Fİkret:

tamam kapatsında geçimini cocuklarını kim besleyecek elkt su doğalgaz mutfak cocuk giderleri uzaktan egıtım ıcın alınan tablet pc taksitlerini kim ödeyecek ki

11
7
yanıtYanıtla
Mustafa5151:

Kapatsın denmiyor zaten, Paket servise devam edebilir. Kurallara uyan Esnaf Enayi mi.

yanıt5
yanıt2
Fİkret:

Bence kararda dengesizlik var otobusler metrolar kurumsal marketler avmler dolu dolu insan alırken küçük esnafın dükkanına giren 5 6 kişi mi covid salgını yapıyor

yanıt0
yanıt0
ece.türk:

Siz ne diyorsunuz ALLAH aşına ya bu adam ya bu adama Twitirdan binlerce destek mesajı. yagdı siz kalkmış cahilce konusuyorsunuz oradaki videoları bir izleyin adam nasıl kanunı hukuki anayasal haklar ile ilgili konuşuyor polisler bile hak verip dinliyorlar üstelik siz kalkmış sürü psikolojısi ile eleştiriyorsunuz bilmeden. !

12
6
yanıtYanıtla
avkt.67:

ADAM HAKLI ANAYASAYA göre Genelge ile kişisel hak ve özgürlükler kısıtlanamaz ASLA.

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title