Haberler

20 günlük bebek, 60 saat sonra enkazdan kurtarıldı! Avucunda annesinin saçları vardı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen bölgelerden Hatay'da 60 saat sonra bir mucizeye tanık olundu. 20 günlük bebek enkazdan kurtarıldı. Bebeğin isminin Kerem Ağırtaş olduğu öğrenilirken çekilen fotoğraflar hem sevindirdi hem de iç sızlattı.

Türkiye, deprem felaketinde hayatını kaybedenlere ağlarken bir yandan da bölgeden herkese umut olan sevindirici haberler geliyor. Son gelen görüntülerden biri uzun süre hafızalardan çıkmayacak.

AVUCUNDA ANNESİNİN SAÇLARI VARDI

İsminin Kerem Ağırtaş olduğu öğrenilen 20 günlük bebek, Hatay'da depremden 60 saat sonra kurtarıldı. Kerem bebeğin kurtarıldığı anlara ilişkin o fotoğraflar gören herkesin içini sızlatırken avucunda annesinin saçının olduğu fark edildi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu da kaydedildi.

İşte o fotoğraf karesi;

20 günlük bebek, 60 saat sonra enkazdan kurtarıldı! Avucunda annesinin saçları vardı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kahramanmaraş Hatay Bebek Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

500

Yorumlar (11)

Mahmut COŞKUN:

17 agustosda daha erken yardım geldi diyen şahıs ben o debremi merkezi de yaşayan biriyim.Siz o bilgiyi kimden aldınız.O felaket bir il idi şimdi on il kış şartları da cabası.17 ağustos debreminde aldığı tek yardım ikinci günde bir ekmek.siz neyin peşindesiniz.

346
60
yanıtYanıtla
Hakan Özden:

Devletin sabah sekiz de haberi oldu neyin kafasını yaşıyor sallıyorlar anca şu acı günde doğru olun bari

yanıt0
yanıt0
sade vatandaş:

bugün dördüncü gün hala enkaz altından yardım çağrısı yapanlar var şu an yaşıyorlarmıdır bilmem neyin kafasını yaşıyorsun kimse kimseyi suçlamıyor yaşamak veya hayat kurtarmak için yardım istiyor

yanıt36
yanıt18
Nabi Karadeniz:

Kelimeler yetmiyor tarif edilemez bir durum ,,sevincimiz yasiyor olabilmesi,, yardim edenlerden dua edenlerden ALLAH RAZI olsun,

360
4
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

BU İYİ DİLEĞİ BEGENMEDINIZ ??? ANLAYAMADIM

yanıt17
yanıt5
Kerem Boaç:

Annesi koparip vermistir bana bisey olursa kokumu unutmasin diye. ?? Rabbim cok buyuk aci bir daha bize yasatma Allahim kelimeler yetersiz

279
4
yanıtYanıtla
VaioNokia:

İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun...

236
11
yanıtYanıtla
Şafak Cuha:

Lütfen annesi hayatta olsun Allahım

96
1
yanıtYanıtla
Adem Gök:

Göstermeyin böyle şeyleri yazık

61
4
yanıtYanıtla
zırzop:

O saçları sarıp çocugun boynuna asın, ilerde o kokuya çok ihtıyacı olacak yavrumun

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title