Haberler

19 Mayıs'ı Denizde Kutladılar

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 'Paris 2' batığına dalış yapan yaklaşık 100 dalgıç, sualtı ve su üstünde Türk bayrağı açarak, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde ' Paris 2' batığına dalış yapan yaklaşık 100 dalgıç, sualtı ve su üstünde Türk bayrağı açarak, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 94'üncü yıldönümü, Kemer'de farklı bir şekilde kutlandı. İlçede faaliyet gösteren Barracudas Dalış Yüzme ve Cankurtaran Kulübü'nün Başkanı Ercan Özel tarafından 4'üncü kez düzenlenen etkinlikle, dalgıçlar 19 Mayıs'ı denizde kutladı. Kemer Türkiz Marina'da bir araya gelen 100'e yakın dalgıç, teknelerle dalış noktasına gitti. Burada hazırlıklarını yapan dalgıçlar, daha sonra suya atladı. Denizde Türk bayrağı açan dalgıçlar, Paris 2 batığına daldı. Burada da bayrak açan su altı tutkunları, dalışlarını başarıyla tamamlayarak yüzeye çıktı.

Milli bilinç oluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirdiklerini anlatan Ercan Özel, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden çok sayıda dalgıcın Kemer'e geldiğini söyledi. - Antalya / Kemer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ercan Özel 19 Mayıs Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title