Haberler

17-25 Aralık Operasyonuyla İlgili Savcı Akkaş ve Hakim Karaçöl Hakkında İddianame Hazırlandı

Güncelleme:

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, savcı Muammer Akkaş ve hakim Süleyman Karaçöl hakkında iddianame hazırladı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Savcı Muammer Akkaş hakkında "görevi kötüye kullanma" hakim Süleyman Karaçöl hakkında ise "görevi ihmal" suçundan suçlarından iddianame hazırladı.

17 VE 25 ARALIK SORUŞTURMALARINDA GÖREV ALMIŞLARDI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 17 ve 25 Aralık soruşturmalarında görev alan Savcılar Muammer Akkaş ve hakim Süleyman Karaçöl ve Celal Kara hakkında yargılama izni vermesinin ardından, 3 isim hakkındaki dosyayı iddianame hazırlanması için Bakırköy Başsavcılığı'na gönderdi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Savcı Muammer Akkaş hakkında 'görevi kötüye kullanma', Hakim Süleyman Karaçöl hakkında 'görevi ihmal' suçlarından iddianame hazırlandı.

YARGITAY'DA YARGILANABİLİRLER

Başsavcılık, hazırladığı iddianameyi Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunacak. Eğer mahkeme son soruşturmanın açılmasına karar verirse hakim ve savcılar Yargıtay'da yargılanacaklar.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Süleyman Karaçöl Muammer Akkaş Bakırköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (114)

Ertan:

yazık gerçekten yazık ülkeyi gaddarlara bıraktınız. ey bunlara oy atanlar birileri sizlere birşeyler göstermek istedi ama uyanamadınız bir türlü.

163
60
yanıtYanıtla
aybars:

ALLAH DOGAN MEDYASININ BELASINI VERSIN

115
13
yanıtYanıtla
sezginmobilWeb@haberler.com:

Nihayet adalet bu topraklarada uğradı.

84
5
yanıtYanıtla
KATİLLLLLLLL..KEMALLLLLLLLLL:

yakında chpli mahmet tanalda yakalacaklarr oda vatan hayınıı

51
30
yanıtYanıtla
demokrat:

SalAK koyun olmasının iyi taraflarıda var, beyin kanseri veya beyin kanaması hemen hemen imkansızdır.

9
52
yanıtYanıtla
hasomobilWeb@haberler.com:

AKP resmen 7 düvele karşı savaşıyor. Akp nin arkasındaki halk o kadar güçlü ki her zaman galip çıkıyor. Sağcısı solcusu faşisti batılısı koministi pkklısı birlik olmuş ağız birliği yapmış hep çamur atıyorlar. Pkknın hayır dediğine mhp de hayır diyor. İşbirliği yaptılar.

36
22
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Ermeni soykirimini kabul edip turkiyeyi suclayan papa kutsiyetpenahlari sarayda agirlaniyor. Hirsizi yakalayan vatan evlatlari hapse gonderiliyo. Uyan millet.

28
30
yanıtYanıtla
baltacimobilWeb@haberler.com:

Gun olur, devran doner. Baska savcilarda, bakirkoy savcisi hakkinda “yalakalik“ iddianamesi hazirlar.

35
23
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Kardeşlerim adam pelsinvanyada Paşalar gibi yaşıyor sizler bunun cezasını çekiyor revamı bu Fethullah ülkeye dönmeli ve adaletin karşısına çıkmalı

48
9
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Siz içeride yatarken cemmatin zenginleri sefa sürecek işte adalet

45
11
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title