Haberler

12 Yıl Sonra Gelen İhbarla Başlatılan Cinayet Soruşturması

Kayseri'de 12 yıl önce kayıp başvurusu yapılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdoğan Söylemez'in cinayete kurban gittiği ihbarı üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına 5 ki...

Kayseri'de 12 yıl önce kayıp başvurusu yapılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdoğan Söylemez'in cinayete kurban gittiği ihbarı üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda 2 gün önce gözaltına alınan Söylemez'in şu anda başka biriyle evli olan eşi Songül Y. (33) ile kardeşi Mete A. (44), amcasının oğlu Hacı Duran A. (49), Ergen Ö. (33) ve Fadime A. (46), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan Hacı Duran A. "Tasarlayarak kasten adam öldürme", Songül Y. "Adam öldürmeye azmettirmek" ve Mete A. ise "Yardım ve yataklık" suçundan tutuklandı. Ergen Ö. ile Fadime A. ise serbest bırakıldı.

Bir ihbar üzerine 12 yıl önce "kayıp" başvurusunda bulunulan Erdoğan Söylemez ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri, Söylemez'in eşini ve yakınlarının telefonlarını mahkeme kararıyla dinlemeye almış, telefon konuşmalarından yola çıkan ekipler Söylemez'in şu anda başka biriyle evli olan eşi Songül Y. (33) ile kardeşi Mete A. (44), amcasının oğlu Hacı Duran A. (49), Ergen Ö. (33) ve Fadime A.  gözaltına almıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Güncel

Hacı Duran Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title