Haberler

Derede kaybolan küçük Fatma 5 gündür aranıyor! Kuzenine yardım etmek isterken düşmüş

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde debisi yükselen dereye düşen 11 yaşındaki Fatma Sezer, 5 gündür aranıyor. Sezer'in ayağı kayan kuzenine yardım etmek istersen dengesini kaybetmesi sonrası suda kaybolduğu ortaya çıktı.

Kırsal Çatalca Mahallesi'nde 16 Mart'ta saat 13.00 sıralarında Fatma Sezer dengesini kaybedip, yağış nedeniyle debisi yükselen Cırcıp Deresi'ne düştü. İhbarla bölgeye jandarma, AFAD, UMKE, Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri ile Diyarbakır Jandarma Su Altı Arama-Kurtarma'dan dalgıçlar sevk edildi.

SURİYE'YE SÜRÜKLENMİŞ OLABİLİR

Ekipler, 5. günde de çalışmalarına devam ediyor. Sezer'in, yaklaşık 9 kilometre uzaklıktaki Suriye'ye sürüklenmiş olabileceği ihtimaline yönelik de çalışmalar sürüyor.

Derede kaybolan küçük Fatma 5 gündür aranıyor! Kuzenine yardım etmek isterken düşmüş

KUZENİNE YARDIM ETMEK İSTERKEN DÜŞMÜŞ

Fatma'nın çamur nedeniyle ayağı kayan amcasının kızına yardıma gittiği sırada, dengesini kaybederek dereye düştüğü öğrenildi. Fatma'nın amcası Rıdvan Sezer, "Fatma, amca çocuklarıyla beraber dere kenarında çiçek toplamaya gitmiş. Eve dönerken amcasının kızının çamurdan ayağı kayıyor. Fatma da ona yardım etmek için yanına gittiğinde onun da ayağı kayıyor. Kız bir yerlere tutunarak çıkmayı başarıyor ama Fatma maalesef derede gözden kayboluyor" dedi.

Derede kaybolan küçük Fatma 5 gündür aranıyor! Kuzenine yardım etmek isterken düşmüş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title