Haberler

10 Yıl Önce Kaybolan Oğlunu Bekliyor

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde oturan 63 yaşındaki Anakız Karagöz, malzeme almaya gideceğini belirterek işyerinden ayrılan ve o dönem 23 yaşındaki oğlu Fatih Karagöz'den 10 yıldan bu yana haber alamadı.

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde oturan 63 yaşındaki Anakız Karagöz, malzeme almaya gideceğini belirterek işyerinden ayrılan ve o dönem 23 yaşındaki oğlu Fatih Karagöz'den 10 yıldan bu yana haber alamadı. Yıllardan bu yana oğlunun yolunu gözlediğini ifade eden Karagöz, "Ölü ya da diri bulunmasını istiyorum" dedi.

Ağabeyi 42 yaşındaki Salih Karagöz ve bir ortaklarıyla birlikte alkollü restoran işleten Fatih Karagöz, 4 Mayıs 2003 günü iş yerinde, restoran için 'malzeme almaya çıkıyorum' diyerek ayrıldı. Fatih Karagöz'ün eve ve işyerine dönmemesi üzerine ağabeyi Salih Karagöz, ortakları ile birlikte kardeşini aramaya başladı. Sonuç alamayınca polise başvurdu. Polis yaptığı araştırmada Karagöz'ün otomobilini Hadim İlçesi Hozat Yaylası'nda yakılıp uçurumdan atılmış olarak buldu. Ancak Karagöz'ün izine rastlanmadı.

Fatih Karagöz'ün hamile eşi Öznur Karagöz de, eşinin kayıp olması ve bulunamaması üzerine düşük yaptı. 5 yıl bekledikten sonra eşinin izine rastlanılmayınca ailesinin yanına yerleşti.

OĞLUNUN YOLUNU GÖZLÜYOR

Oğlunun yolunu 10 yıldan bu yana gözlediğini anlatan Anakız Karagöz, şunları söyledi:

"Oğlum ilk kaybolduğunda bana üzülmemem için söylemediler. Antalya'ya tatile gittiğini söylediler. Bir hafta sonra oğlumun kaybolduğunu öğrendim. Hepimiz gece gündüz oğlumu aradık ama bulamadık. Eşim Ramazan Karagöz da artık bu acıya dayanamadı ve 3 yıl önce vefat etti. Çünkü her ceset bulunduğunda morga gidip teşhis yapıyorduk. Oğlumun ölü ya da diri bulunmasını istiyorum. Her gün gözüm, kulağım pencere ve kapıda. Oğlum çıkıp gelecek diye hep bekliyorum."

Ağabeyi Salih Karagöz de, kardeşini 10 yıldan bu yana aradıkları halde izine rastlamadıklarını belirterek, "Aramadığımız yer, çalmadığımız kapı kalmadı. Polis de aradı ama onlarda bulamadı. Kardeşimle birlikte restoran işletiyorduk. Şimdi yaşasaydı 33 yaşında olacaktı. Çoluğu çocuğu olacaktı. Eşi de mecburen 5 yıl bekledikten sonra ailesinin yanına yerleşti" dedi. - Konya / Seydişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Karagöz Fatih Karagöz Seydişehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title