Haberler

Gümüşhanespor'un Spor Toto 2. Lig'e Yükselmesi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, sezon boyunca başarılı bir grafik sergileyerek play-off oynamaya hak kazanan Gümüşhanespor'un, Spor Toto 2.Lig'e yükselişinin, şehrin yıllardır özlemini çektiği bir inancın karşılığıyla elde edildiğini...

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, sezon boyunca başarılı bir grafik sergileyerek play-off oynamaya hak kazanan Gümüşhanespor'un, Spor Toto 2. Lig'e yükselişinin, şehrin yıllardır özlemini çektiği bir inancın karşılığıyla elde edildiğini bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'un, play-off final maçında Yozgat'ta Darıca Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla yenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Gümüşhane'nin yeni bir aşamaya yükseldiğini ve bunun çok önemli olduğunu belirten Çimen, şunları kaydetti:

"Bu zorlu maratonda özellikle son virajda bize yaşattıkları tarifi imkansız duygulardan dolayı takım yöneticilerinden oyunculara, teknik ekipten malzemecisine kadar takımımız için alın teri döken ve bu arada takımına sahip çıkan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum. Şehrimize ve camiamıza bu sevinci yaşatan, kulüp başkanımız İdris Çimen'i de bu vesileyle yürekten selamlıyor, kendisine şükranlarımı sunuyorum. Gümüşhanesporumuz'un 2. Lig'de de başarılarının devamını diliyorum. Şehrimiz bu skorla artık bir üst lige çıkmıştır. Sezon boyunca başarılı bir grafik sergileyerek play-off oynamaya hak kazanan temsilcimiz Gümüşhanespor'un, ikinci lige yükselişi şehrin yıllardır özlemini çektiği bir inancın kararlılığı ile elde edilmiştir." - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhanespor Ercan Çimen Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title