Haberler

Gümüşhaneli Dağcılardan Geleneksel İftar Programı

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular 6. geleneksel iftar programını aileleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular 6. geleneksel iftar programını aileleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Merkeze bağlı Yeşilyurt köyünde Arif ve Seyhan Metintaş çiftinin evlerinin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe sporcular, eş ve çocuklarından oluşan yaklaşık 60 kişi katıldı.

İftar öncesinde bir grup sporcu kent merkezinden bölgeye kırsaldan yürüyerek ulaşırken araçlarıyla köye giden sporcu ve aileleri ise iftar hazırlıklarını yaptı. Yeşildere köyünde bulunan maden suyundan da alan sporcular, hep birlikte iftarlarını yaptıktan sonra çay eşliğinde uzun süre sohbet etti.

Yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklere katılanların anlattığı anılarla renklenen gecede programın ilerleyen saatlerinde GÜDAK'ın kurulduğundan beri başkanlığını yapan ve her organizasyonda imzası bulunan kulüp başkanı Mustafa Akbulut'a arkadaşları tarafından sürpriz plaket hediye edildi.

"GÜMÜŞHANE'DE DAĞLARI SEVDİREN ADAM"

Kulübün yönetim kurulu üyesi Selami Karaaslan tarafından takdim edilen ve üzerine " Gümüşhane'ye dağları sevdiren adam: Mustafa Akbulut" yazan plaket karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Akbulut, duygu dolu anlar yaşadığını belirterek hayatının en anlamlı hediyelerinden birisi için teşekkür etti.

Yaklaşık 10 yıldır Gümüşhane dağlarını santim santim gezip, hem tanıtım, hem turizm noktasında şehre katkı sağlayıp devasa bir fotoğraf arşivi de oluşturduklarını belirten Akbulut, bu işin bir sevda işi olduğunu kaydetti ve bugüne kadar yürüyüşlere katılarak hem sağlıklı bir hayat yolunda ciddi bir adım atıp hem de yaşadıkları coğrafyayı tanıma noktasında emek sarfeden bütün doğa ve dağ gönüllülerine teşekkür etti. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akbulut Gümüşhane Yeşilyurt Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title