Haberler

Gümüşhane'de Köydes Tahsisat Komisyonu Toplantısı

Gümüşhane'de 2014 yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) uygulamaları tahsisat komisyonu toplantısı, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Gümüşhane'de 2014 yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) uygulamaları tahsisat komisyonu toplantısı, Vali Yücel Yavuz başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, kaymakamlar ve diğer komisyon üyeleri katıldı.

Toplantıda, 2013 yılında KÖYDES Projesi kapsamında programa alınan ve halen devam eden işlerin değerlendirmesinin yanı sıra 2014 yılı için uygulayıcı birliklere tahsis edilen yaklaşık 7,7 milyon lira KÖYDES ödeneğinin il tahsisat komisyonun kararı ile dağılımı yapıldı.

Vali Yavuz, 2014 yılı KÖYDES Projesi kapsamında Gümüşhane'ye tahsis edilen 7,69 milyon lira ödeneğin tamamının ilgili birlik hesaplarına aktarıldığını belirterek, "Bu yıl KÖYDES kapsamında 26 içme suyu projesi, 83 yol projesi ve bir de sulama suyu projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. İçme suyu projelerimizin 10'unun yaklaşık maliyetleri hazırlanmış ve uygulayıcı birimlere gönderildi, 16 projenin ise etüt çalışmaları devam etmekte. Yaklaşık maliyetleri hazırlanarak uygulayıcı birimlere gönderilen 80 yol projesinin ise 73'ünün ihale süreci tamamlanarak işlere başlanmıştır" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Karatepe Ekrem Akdoğan Gümüşhane Köydes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title