Haberler

Gülben Ergen Doğum Yaptı

İlk Hamiliğinde Karnındaki 3 Aylık Bebeğini Kaybeden Gülben Ergen'in İkinci Bebeği, Sağlıklı Bir Şekilde Dünyaya Geldi.

İlk hamiliğinde karnındaki 3 aylık bebeğini kaybeden Gülben Ergen'in ikinci bebeği, sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.

Baba olmanın heyecanını yaşayan Mustafa Erdoğan, kendilerine çiçek gönderilememesini belirterek, "Çiçek yerine TEMA Vakfı'na TEMA Vakfı'na bağış yapmalarını istiyoruz. Çünkü TEMA Vakfı aracılığıyla Adıyaman ve Tekirdağ'da "Atlas Bebek" ormanı kurulacak" dedi.

Sabah saatlerinde sancılanan sanatçı Gülben Ergen Gayrettepe'deki Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağrıları olduğu için anestezi yapılan Ergen, yaklaşık 3 kilo 100 gram ağırlığında 51 santim uzunluğunda olan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Profesör Doktor Süreyya Menteş'in gerçekleştirdiği doğuma Ergen'in eşi Mustafa Erdoğan da katıldı. 6 doktorun katıldığı operasyonda sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen "Atlas" bebeğin fotoğraflarını doğumun ardından basına dağıtılmak üzere Şengül Pallı adlı fotoğrafçı çekti.

Başarılı geçen operasyonun ardından heyecanlı görünen Mustafa Erdoğan, Hastane Başhekimi Oya Ozgan ve doğumu gerçekleştiren Süreyya Menteş ortak bir basın açıklaması düzenledi.

Operasyonu gerçekleştiren Doktor Süreyya Menteş, "Saat 13.40 itibariyle çok uyumlu bir şekilde normal yolla bir doğum gerçekleştirildi. Gülben hanım çok uyumlu bir ekip çalışması gerçekleştirdi. Ayşe Öner, doğum koçu olarak doğumda bulundu. Bütün gebelik boyunca uyumlu bir gebelik geçirdi. Bizim beklediğimiz tarih Şubat ayının 7'siydi. Tıbben suların gelmesi dediğimiz olay gerçekleşti. Bu nedenle doğum erken gerçekleşti. Doğum sırasında hastanenin bazı şeyleri yapması için doğum koçu bulundu. İlk doğumu olduğu için zor bir doğumu oldu. 3 kilo 100 gram 51 santim boyunda normal bir erkek bebeği dünyaya geldi. Gülben hanım normal şartlarda 3 gün hastanede kalacak. Pazar günü taburcu olacaklar" dedi.

Baba olmanın heyecanını yaşayan Mustafa Erdoğan ise saat 04.30'dan beri hastanede olduğunu ve herkesin elinden geleni yaptığını belirterek, "Bebeğin beklenenden erken gelmesi beni biraz heyecanlandırdı. Doktor Süreyya beyle bize yakın bir yerde otuyor. İlk onu ardık ve hastaneye birlikte geldik. Doğumdan önce büyük bir şaşkınlık yaşadım. Çocuğumun kokusunu fark edince babalık hissinin farkına vardım. Doğum sırasında çok heyecanlandım. Eşimle birlikte o acıyı hissetmek istedim. Uzmana bir ekip olduğu için endişelenmedim. Bundan sonra daha çok çalışacak ve daha çok sorumluluk duygusu taşıyacağım" diye konuştu.

Basın mensuplarının "Turlara gidecek misiniz?" sorusuna karşılık Erdoğan, "52 şehirde Anadolu Ateşi'nin etkinlikleri var. Bu 2 haftalık süreçten sonra ben de bu etkinliklere katılacağım. Çocuğumuz bir hafta içinde sünnet olabilir" dedi.

Son anda doğuma girdiğini belirten Erdoğan, "İçerdeki sesleri duyunca içeri girdim. İçeri girer girmez çocuk dünyaya geldi. Ayrıca arkadaşlardan çiçek yerine TEMA Vakfı'na bağış yapmalarını istiyoruz. Çünkü TEMA Vakfı aracılığıyla Adıyaman ve Tekirdağ "Atlas Bebek" ormanı kurulacak. "Atlas Bebek" gibi tüm çocukların güzel bir çevrede yaşama hakkı var" ifadelerini kullandı.

(EY-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title