Haberler

"Gülben"de Başarılı Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan

Güncelleme:

"Gülben" programına bugün Belçim Bilgin Erdoğan konuk oldu.

"HAZAL KARAKTERİNİ OYNAMASAYDIM KENDİMİ AFFETMEZDİM!"

Son filmi "Sadece Sen"i anlatan Belçim Bilgin Erdoğan, filmin Kore yapımı bir filmden uyarlama olduğunu paylaştı. Canlandırdığı karakterin görme engelli olduğunu belirten oyuncu, "Oynadığım karakteri çok sevdim, Hazal karakterini oynamasaydım kendimi hiç affetmezdim" dedi. Gülben Ergen'in"Oynadığın karakter için nasıl hazırlandın" sorusu üzerine Belçim Bilgin Erdoğan, Altı Nokta Körler Derneği'nin çok yardımı dokunduğunu ve çok iyi dostlar edindiğini paylaştı. "Görme engelli dostlarla görüştüm, hikayalerini dinledim ve evde çok çalıştım" dedi.

"ŞAHANE AŞK FİLMİ!"

Gülben Ergen'in "Bu filmin diğerlerinden ne farkı var?" sorusu üzerine Belçim Bilgin Erdoğan, "Derinlikli bir aşk hikayesi var, saf aşkın anlatıldığı modern bir film oldu" dedi. Hikayenin çok güzel ve naif olduğunu söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan, filmi ilk kez galada izlediğini belirtti. İstanbul'da yapılan galasının yaşanan olaylardan dolayı sakin geçtiğini, sadece filmi izlemek için bir araya gelindiğini paylaşan Belçim Bilgin Erdoğan, Köln'de gerçekleşen galanın da güzel geçtiğini ve güzel yorumlar aldıklarını izleyiciyle paylaştı.

"EŞİM İŞİNİ AŞKLA YAPIYOR!"

Eşi Yılmaz Erdoğan için, işini aşkla yaptığını söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan, "Yılmaz Erdoğan'ın sayesinde filmlerde yer aldığımı zannediyorlar. Fakat böyle bir durum yok" çıklamasında bulundu. Senaryo işin içine girdiği zaman oyunculuğun devreye girdiğini söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'ın henüz filmini izlemediğini, çekimler için şehir dışında bulunan Yılmaz Erdoğan'ın dönünce izleyeceğini söyledi.

"MAKYAJ YAPILIRKEN AYNAYA BİLE BAKMIYORDUM!"

Gülben Ergen'in "İbrahim Çelikkol ile sette mi tanıştınız?" sorusu üzerine Belçim Bilgin Erdoğan, sete başlamadan önce bir araya geldiklerini, ayrıca İbrahim Çelikkol'un ekranda nasıl durduğunu ve göründüğünü bildiğini, Çelikkol'un sete hep hazır bir şekilde geldiğini paylaştı. Sette hep oynadığı karakter Hazal olarak dolaştığını paylaşan Belçim Bilgin Erdoğan, monitör'e ve makyaj yapılırken aynaya hiç bakmadığını söyledi.

"KAZA SAHNESİNDEN ÇOK ETKİLENDİM!"

Filmde kendisini en çok etkileyen sahnelerden birinin kaza sahnesi olduğunu söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan, "Sonrasında kendime gelemediğim, çok etkilendiğim sahnelerden biri oldu" dedi.

"OĞLUM 4 YAŞINDA AMA HER ŞEYLE İLGİLİ BİR YORUMU VAR!"

Bir çocuk annesi olan Belçim Bilgin Erdoğan, 4 yaşında olan oğlu Rodin için "4 yaşında ama her şeyle ilgili bir yorumu var" dedi. Oğlunun, katıldığı programları takip ettiğini paylaşan Belçim Bilgin Erdoğan, Amerika'da sakin ve huzurlu bir program yaptıklarını, güzel bir 6 ay geçirdiklerini belirtti. Gülben Ergen'in "Eşinle tatil yapabiliyor musunuz?" sorusu üzerine Belçim Bilgin Erdoğan, "Ayarlamaya çalışıyoruz" dedi.

"DİZİ İÇİN TEMKİNLİ DAVRANIYORUM!"

Gülben Ergen'in "Gelen projeler var mı?" sorusu üzerine Belçim Bilgin Erdoğan, gelen projelerin olduğunu açıklamalarına ekledi. Dizi projeleri için temkinli davrandığını belirten Belçim Bilgin Erdoğan, "Gelen projeyi çok sevmem gerek, yaptığım işi aşkla yaptığım zaman mutlu oluyorum" dedi. Yurt dışında bir proje olduğunu söyleyen Belçim Bilgin Erdoğan, "Henüz anlaşma yapılmadı. Olursa çok iyi olacak, denemediğim bir rol olacak" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Çelikkol Bilgin Erdoğan Yılmaz Erdoğan Gülben Ergen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title