Haberler

Gül'e Destek İçin Erciyes'in Zirvesine Tırmandılar

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı Olmasına Destek Vermek İsteyen Bir Grup, Erciyes Dağı'na Tırmanış Gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olmasına destek vermek isteyen bir grup, Erciyes Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi.

Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, Hisarcık Belediye Meclisi üyeleri ve Hisarcık Belediyesi personelinden oluşan 7 kişilik ekip, Erciyes Dağı'nın zirvesine çıkarak orada bulunan deftere Abdullah Gül'e verdikleri desteği yazdı. Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral, meclis üyelerinden Zekeriya Kara, İbrahim Kefinsiz, Osman Kurbaz, Hisarcıklı rehber Nazım Pehlivan, Hisarcık Belediyesi Basın Yayın Müdürü Güray Gülentürk ve Mehmet Günüç'ten oluşan ekip, yolculuğa sabah saatlerinde Zümrüt telesiyejle başladı,

2. istasyondan sonra yaklaşık 5 saatlik yürüyüşle zirveye ulaştı.

Öğle saatlerinde Erciyes'in zirvesine varan ekip deftere, "Bu zirve tırmanışımızın amacı şehrimizin yetiştirdiği büyük devlet adamı sayın Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olma sürecinde kendisine destek vermek ve bunun acısını, sancısını duyan hemşehrileri olarak beldemize yapmış olduğu yardım, destek ve bunca katkı karşısında küçük bir şükran ifadesidir. Sayın Cumhurbaşkanım; 3 bin 917 metreden tüm Kayseri'ye ve Türkiye'ye haykırıyoruz. Cumhurbaşkanlığı makamı ananın ak sütü gibi sana helal bir makamdır.

Yolun ve bahtın açık olsun" diye yazdı.

Tırmanışla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Hisarcık Belediye Başkanı Ali Veral ise "Şu anda bulunduğumuz 3 bin 917 metreden tüm Türkiye'ye Sayın Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olması için haykırıyoruz. Zaten seçimlerde halkımız da bu mesajı verdi. Ben ve ekibim bu mesaja küçük bir destek vermek amacıyla bu zorlu tırmanışı gerçekleştirdik. Sayın Abdullah Gül'ün Kayseri'ye ve beldemize vermiş olduğu desteklere biz şükran ifademizi bu şekilde göstermek istedik. 3 bin 917 metreden tekrar belirtmek

istiyoruz; cumhurun tercihi Gül'e, söz sırası Meclis'te" diye belirtti.

(MÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title