Haberler

GSO'da yılın ilk meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Gaziantep Sanayi Odası'nda yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı.

Gaziantep Sanayi Odası'nda yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) 2020 yılının ilk meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, meclis ve danışma kurulu üyelerinin katılımıyla, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "Bu yılın ilk meclis toplantısını yapıyoruz. Bir yıl acısıyla tatlısıyla geride kaldı. 2020 yılı inşallah şehrimiz ve ülkemiz adına başta sanayi olmak üzere diğer alanlarda da büyük atılımlar gerçekleştirdiğimiz, yeni başarılara imza attığımız bir yıl olur" dedi.

"TEKNOFEST şehrimiz için önemli bir fırsat"

Konuşmasında değişim ve dönüşümün önemine vurgu yapan Konukoğlu, 22-27 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek, Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST'in hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizde yapılacak olan TEKNOFEST kapsamında 27 farklı dalda yarışmalar düzenlenecek. 6 günlük süreç içerisinde 2 milyona yakın insanın TEKNOFEST'i ziyaret edeceği düşünülüyor. Gaziantep için önemli bir fırsat olan bu organizasyondan hepimiz çıkarımlarda bulunmalıyız. Yeni teknolojilere ayak uydurmamız gerektiğini her fırsatta söylüyoruz. Bu bağlamda TEKNOFEST inşallah şehrimiz için hayırlı olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Meclis üyelerine odanın faaliyetleri, Gaziantep'in ihracat, üretim ve genel ekonomi verileri hakkında bilgiler veren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de, "Gaziantep 2019 yılı ihracatını bir önceki yıla göre yüzde 7,7 oranında artışla 7 milyar 471 milyon 843 bin dolarla kapattı. Bu yıl içerisinde de oda olarak kentimizin, ülkemizin her alanda daha da ileri gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Endüstri 4.0 çağını yakalamanın ve Endüstri 5.0'a ulaşmanın ancak bilişimle olacağına dikkati çeken Adnan Ünverdi, "Yerli otomobilimizin çıkmasıyla beraber inşallah 2 yıl sonra kendi ülkemizin arabasına bineriz. Endüstri 4.0'ı yaşadığımız bu çağa ayak uydurabilmemiz ancak bilişim ile olacak. İnanıyorum ki bunu da kamu ve özel sektör el ele vererek, genç potansiyelimizle hep birlikte başaracağız. Bu hedef doğrultusunda TEKNOFEST'i iyi değerlendirmek zorundayız. Gaziantep'e çekmeye çalıştığımız firmalar ve tedarikçi kim varsa burada olacak. İnşallah güzel ve şehrimiz adına kalıcı sonuçlar alacağız. Ben de festivalin kentimizde düzenlenmesinde desteği ve emeği olan herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Sanayi Odası Abdulkadir Konukoğlu Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title