Haberler

Gönüllüler Kulübü'nden Gaziler Derneği'ne Ziyaret

Tekirdağ Gençlik Merkezi Gönüllüler Kulübü üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ şubesini ziyaret etti.

Tekirdağ Gençlik Merkezi Gönüllüler Kulübü üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ şubesini ziyaret etti.

Gönüllüler Kulübü üyesi 15 genç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Temsilcisi Ahmet Akıncı ile sohbet etti.

Kıbrıs gazisi olan 80 yaşındaki Ahmet Akıncı, askerlik yılllarında yaşadıkları anılarını gençlerle paylaşırken, vatanın bugünlere gelmesinde emeği olan gazilerin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Tekirdağ Gençlik Merkezi sorumlusu Ümit Kühram, AA muhabbirine yaptığı açıklamada, vatanın bugünlere gelmesine katkısı olan gazilere herkesin minnet borcu olduğunu söyledi.

Kühram, gençler olarak her zaman gazilere gereken değeri gösterdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Gazilerimiz milletimiz için çok önemli değerler. Ülkemizin bugünlere gelmesinde gazilerimiz emeği büyük. Millet olarak gazilerimizin hakkını ödeyemeyiz. Gönüllüler Kulübü üyeleri gençlerde gazilerimizin ziyaretine gelerek onları unutmadıkları göstermek istedi. Gençler gazilerimizin savaş anılarını dinlenme fırsatı bulurken gazilerde kendilerinin hatırlanmış olmasından dolayı mutlu oldu. Ziyaretlerimize devam ederek onların değerli olduğunu hissettirmek istiyoruz."

Ziyaretin sonunda Tekirdağ Gençlik Merkezi sorumlusu Kühram tarafından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ temsilcisi Akıncı'ya tablo hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Akıncı Tekirdağ Türkiye Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title