Haberler

"Gönder Gitsin"le Eğlence Dorukta

Güncelleme:

Ekranların en farklı yarışma programı "Gönder Gitsin", sıcak yaz akşamlarında eğlenceli bölümleriyle FOX izleyicilerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Red Arrow Entertainment'ın en güçlü markalarından Karga Seven Pictures'ın, Türkiye'deki ilk projesi "Gönder Gitsin" FOX ekranlarında eğlendirmeye ve kazandırmaya devam ediyor. Eğlence dolu dakikalara tanık olacağınız "Gönder Gitsin" bu akşam FOX'ta…

Sunuculuğunu Timur Acar'ın yaptığı Gönder Gitsin'in bu akşam 22:15'te yayınlanacak olan sekizinci bölümünde, anne kız olarak katılan Sevinç ve Sevcan ikilisinin ilgi alanları yarışmaya damgasını vurdu. 54 yaşında tır ehliyeti olan Sevinç Hanım'ın arabalara olan aşkı ve maceraları Timur Acar'ın ağzını açık bıraktırdı. İkilinin arasındaki kuşak çatışması ise eğlenceli anlara sahne oldu.

Bir yıllık evli olan Selna ve Borga çifti enerjileri ile yarışmaya renk kattı. Sorular karşısında ilginç tepkiler veren Selna Hanım'ın şıkları görünce ''yanlış geldi heralde şıklar'' demesi ise stüdyoyu kahkahalara boğdu. Selna Hanım'ın enerjik halleriyle Borga Bey'in sakin tavrıyla ikilinin eğlenceli diyaloglarına tanıklık edeceğiniz bu büyük eğlenceyi kaçırmayın.

Gönder Gitsin eğlence dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 22:15'te FOX'ta.

Alışılmışın dışında bir formata sahip olan "Gönder Gitsin" de soruların cevapları dört şıklı fotoğraflardan oluşuyor. Soru ile beraber konu başlığına uygun olan üç fotoğraf ve uygun olmayan bir fotoğraf yarışmacıların karşısına çıkıyor. Yarışmacılar uygun olmayan fotoğrafı bulmaya çalışıyor. Uygun olmayan fotoğrafı bulan yarışmacılar büyük ödüle giden 10 soruluk yolda ilk önemli adımı atmış oluyor. Yarışmanın büyük ödülü ise tam 150.000 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Timur Acar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title