Haberler

Gölette boğularak ölen amca ve yeğeni son yolculuklarına uğurlandı

Güncelleme:

Gölette boğularak ölen amca ve yeğeni son yolculuklarına uğurlandı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da serinlemek için girdiği gölette boğulan yeğenini kurtarmak isterken kendisi de boğulan amca, yeğeni ile birlikte toprağa verildi.

Çay ilçesine bağlı Karamık beldesinde önceki gün meydana gelen olayda iddiaya göre, Akın ailesi piknik yapmak için öğleden sonra gölet kenarına gitti. Bu sırada Maviye Akın (16), kuzeni Sümeyra Akın ile birlikte gölete girdi. Ancak bir süre sonra iki kuzen suda çırpınıp bağırmaya başlayarak yardım istedi. Bunu gören baba Uğur Akın hemen suya atladı. Akın, kızı Sümeyra'yı sudan çıkarmayı başararak kıyıya getirdi. Daha sonra suya geri atlayan Uğur Akın, yeğeni Maviye Akın'ı kurtarmak istedi. Ancak bunda başarılı olamayan Uğur Akın yeğeni Maviye ile birlikte boğularak suda kayboldu. Aile üyelerinin kıyıdan ikiliye doğru ip atarak onları kurtarma çabaları sonuçsuz kaldı.

Boğularak hayatını kaybeden amca ve yeğeninin cansız bedenleri Konya İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Biriminde görevli ekipler tarafından sudan çıkarıldı. Maviye ve Uğur Akın'ın Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından cenazeleri ailelerine teslim edildi. Talihsiz amca ve yeğen, Karamık beldesi meydanında kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde aile üyelerinin ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uğur Akın Çay Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title