Haberler

Gökhan Gönül: Caner'in Maç İzlediği Yere +18 Koymanız Lazım

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, siyah-beyazlı takımda elde ettiği şampiyonluğun ardından beINSports'a açıklamalarda bulundu. Yedek kulübesi ya da tribünde olduğu zaman sahadaki hareketlere çok farklı tepkiler verebildiğini ifade eden Caner Erkin, "Dışarıdan maç izlemeyi beceremiyorum, sahada oynarkenden daha agresif oluyorum. Yardım edemiyoruz zaten" dedi.

Caner Erkin'in bu açıklamalarına Gökhan Gönül de "Caner'in maç izlediği yere +18 koymanız lazım" şeklinde ek yaptı.

"TAKIM ARKADAŞLARIMA KIZDIĞIM ANLAR OLUYOR"

Takım arkadaşlarına çok kızdığı zamanların olduğunun altını çizen Caner, "Çok kızdığım, hakaret ettiğim zamanlar oluyor takım arkadaşlarıma ama saygı içerisinde tabi. Bunları devre arasında konuşabiliriz ama 2-0 geri düşmek de var. O sebeple ben saha içinde konuşup uyarıyorum. Geçmişte kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim ama benim yapımı bildiklerinden bir şey demiyorlar. Ben kendime de kızıyorum kavga ediyorum kendimle. Bazen diyorum ki Gökhan'la tartıştığımda acaba ileri mi gittim" dedi.

"BENİM İÇİN BURUK BİR ŞAMPİYONLUK"

Kendisi için buruk bir şampiyonluk olduğunu ifade eden Caner, "Daha bir hafta oldu henüz lig de bitmediği için kutlama yapamadık. Bu hafta sonu sanırım güzel bir kutlama yapacağız. Benim için biraz buruk bir şampiyonluk oldu. Az süre aldığım için ama az da olsa katkım olduysa ne mutlu bana. Onlarda daha çok yoruldum demeyeyim ama dışarıdan izlemek daha çok yoruyor. Elinizden bir şey gelmiyor, yardım edemiyorsunuz. Ben yine zor bir süreçle geldim Beşiktaş'a, kendi isteğimle geldim. Burada oynamak istiyordum ve şampiyon olduk. Başka bir kulüpten geliyorsun, Başkan olsun camia olsun sizden bir şeyler bekliyor. Gökhan olsun ben olayım elimizden geleni verdik diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'DEN OLAYLI ŞEKİLDE AYRILMADIM"

Fenerbahçe'deki son döneminde teknik direktör ile sorun yaşadığını dile getiren Caner, " Fenerbahçe'de oynarken son 1.5 aydır hocayla aramda problem olmuştu ve ben ayrılmıştım. Sonra Inter'le anlaştım oradan da ayrıldım Beşiktaş'a geldim, oynamak istiyordum. Olaylı şekilde ayrıldık deniliyor ama bu bizden dolayı değil. Karşı taraftan kaynaklanan bir şey bu. Avrupa'da büyük takımlarda rakip takıma transfer oluyor. Ama bizde bu böyle değil. Gökhan da Türkiye'ye mal olmuş bir oyuncu. Avrupa'da çok normal karşılanıyor fakat Türkiye'de ters karşılanıyor bunu değiştirmemiz lazım" dedi.

"FENERBAHÇE TARAFTARIYLA HALA GÖRÜŞÜYORUM"

Fenerbahçe taraftarıyla görüştüğünü belirten Caner, "Fenerbahçe taraftarıyla konuşuyoruz ama hangi birine durumu anlatacaksın? Anlattığımızda güzel dönüşler alıyoruz. Burada içimizi döküyoruz ve rahatlıyoruz. Herkesin bizi iyi bir şekilde anladığını gördüğümüzde de mutlu oluyoruz. Ben Inter'le anlaşmak üzereydim, Gökhan'ın Beşiktaş'la anlaştığını televizyondan gördüm, sonra da arayıp telefonla tebrik ettim. Gökhan'ın dediği gibi, milli takımdayken zaten burada tesislerde kalmıştık. Ayrıca Serdar Özkan yakın arkadaşım Beşiktaş'ta oynarken tesise gelmiştim. Takımdaki arkadaşları tanıyoruz zaten, çoğu milli takımdan arkadaşlarım" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARININ NASIL OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Beşiktaş taraftarının nasıl bir taraftar olduğunu dile getiren Caner, "Beşiktaş taraftarının nasıl bir taraftar olduğunu biliyoruz. Burada sıkıntı çeken isimler de vardı geçmişte. Onlara da sahip çıktılar. Biz de karşılık olarak sahaya çıkıp mücadele ettik. Onların verdiği desteğe biz de futbolumuzla cevap verdik. Şampiyon olarak da çok güzel bir anı oldu. Saha içinde taraftarın sesinden birbirimizi zor duyuyoruz ama baktığımda ben solda sıkıştıysam Gökhan'a bakınca ona pas atacağımı o anlıyor, gözümüzle anlaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ CAMİASI BENİ KABULLENDİ"

Sakatlandığında gözyaşlarını tutamadığını belirten Caner, "Sakatlandığımda inanılmaz ağladım ben. Beşiktaş'a geldim, kariyerim geçmişim belli ama camiaya kendimi yeninden göstermek istiyordum. Yeni geldim az bir sürede iyi kötü oynadım ama acaba bu kısa sürede kendimi verebildim mi. Sağolsunlar başkanım, taraftarım beni kabullendiler. Çok mutluyum şampiyon olduk ama sakatlığım sebebiyle büyük üzüntü yaşadım. Çünkü zor bir süreç ve futbolda kolay görülmeyen bir sakatlık. Hayatımda da bu kadar uzun süreli bir sakatlık yaşamadım. Eşim de çok yardımcı oldu, ailem de destekledi. Hafif ağrılarım var gelecek sezon yüzde 100 hazır olacağım diyebilirim. Henüz resmi olarak açıklanmış bir şey yok ama inşallah önümüzdeki sene, seneler burada kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"HÜCUM FUTBOLU OYNAMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Hücum futbolu oynamayı çok sevdiğini de dile getiren Caner, "Gökhan da ben de hücuma çıkmayı seven oyuncularız. Hücum yönünden iyiydi ama defans yönünü kullandı Gökhan bu sene. Şenol hoca benden de hücuma çıkmamı istedi bu da hoşuma gitti. Ben geride fazla duramıyorum. Futbol yapısı olarak agresifim ben. Ne olursa olsun hücuma katkı yapmak istiyorum. Özeleştiri yapmak gerekirse çok seviyorum, top bende olsun, ben oynayayım. Ben Gökhan gibi çok iyi koşu yapamam. Ceza sahası içinde bir oyuncu bile görsem onu bulmaya çalışıyorum orta yaparken. İkimiz de hücuma çıkan iyi bekler olsak da farklı özelliklerimiz var tabi" dedi.

"TARAFTARA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ"

Taraftara saygı göstermek zorunda olduklarını da belirten Caner, "Gökhan'la gidiyorum, eşimle gidiyorum ya da ailemle yemeğe gidiyorum belki yemek siparişi vereceğiz ama abartısız 50 kişi geliyor fotoğraf çektirmeye. Ünlü insanlarız, futbolcuyuz tamam belki de bizim görevimiz fotoğraf çektiriyoruz ama biz de insanız, sohbet etmek istiyoruz, güzel zaman geçirmek istiyoruz. Taraftara da saygı göstermek zorundayız ama böyle olunca da sakin yerlere gitmek zorunda kalıyoruz ya da evde kalıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÇOK AGRESİF BİR FUTBOLCUYUM"

Çok agresif bir yapıda olduğunun da altını çizen Caner, "Futbola başladığımdan beri çok agresifim ben. Bunu hep düşünüyorum ama bir yandan da diyorum ki hakeme itirazım oluyor, fazla kaçan itirazlarım da var. Hocalarım bazen izletiyor bana bak burada fazla itiraz etmişsin diye. Ama ben agresifliği bırakırsam futbolu bırakmam gerekir bu benim yapım. Agresifliğim olduğunda taraftarı da yanıma almış oluyorum maç sırasında" şeklinde konuştu.

"LYON MAÇINDA ÇOK ÜZÜLDÜK"

Lyon maçında çok üzüldüğünü ifade eden Caner, "Lyon maçında kadrodaydım. Valla çok fena oldum kulübede. Sonuçta 2-1 yendik ama bir gol daha atsak biz çıkıyorduk. Penaltı atışları çok zor oldu, oyuna girmediğim için ben de atamıyorum kötü oldum. Zor bir maçtı biz hak ettik gibi geldi bana. Futbol tabi ki bu, dünya kupasında da üst düzey oyuncular penaltı kaçırıyor. Futbol sonuçta bir eğlence yeri onlara da (Tosic, Mitrovic) kızmamak lazım, kızmadık da zaten. Aramızda şöyle bir konuşma geçti, siz de atmak isterdiniz üzülmeyin dedik." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Gönül Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title