Haberler

Anne Olan Genç Oyuncu Gökçe Akyıldız Kimdir?

2017 yılında Kırgın Çiçekler dizi setinde tanıştığı Mustafa Özyurt ile dünyaevine giren oyuncu Gökçe Akyıldız, 2018 'de anne olmuştu. Genç anne olmasıyla dikkat çeken Gökçe Akyıldız kimdir?

26 yaşındaki genç oyuncu Gökçe Akyıldız, 2018 yılında anne olmuştu. Mustafa Özyurt ile evli olan oyuncu Gökçe Akyıldız kimdir, kaç yaşındadır? İşte Akyıldız hakkında merak edilenler...

GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR?

Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992'de Sinop'ta dünyaya geldi. Dört çocuklu ailede dünyaya gelen Akyıldız, evin üçüncü çocuğuydu. Akyıldız, oyunculuk hayatına 2002 yapımı olan "Bir Tutam Baharat" ile adım attı.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

"ZEYNEP" DİZİSİYLE İLK BAŞROLÜNÜ OYNADI

Daha sonra "Sırlar Dünyası","Büyük Buluşma" ve "Beşinci Boyut" gibi yapımlarda boy gösteren güzel oyuncu, 2005 yılında Kanal 7'de ekranlara gelen "Zeynep" dizisinde ilk başrolünü oynadı. 2006 yılında "Ezo Gelin" dizisiyle ekranlarda yer alan Akyıldız,"Parmaklıklar Ardında","Gazi" ve "Kollama" gibi dizilerde de rol aldı.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

"HAYAT DEVAM EDİYOR" İLE ÇIKIŞ YAKALADI

Gökçe Akyıldız, ATV'de ekranlara gelen "Hayat Devam Ediyor" dizisiyle ekranların tanınan yüzlerinden biri haline geldi. Bu dizi ile çıkış yakalayan Akyıldız, "Kötü Yol", "Bizim Okul" gibi dizi projelerinde oyunculuk kariyerini sürdürdü. Show TV'de seyircisiyle buluşan "Fatih-Harbiye" dizisinde rol alan Akyıldız, 2015 yılında "Kırgın Çiçekler"in kadrosunda yer aldı.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

"NİYE BU KADAR ERKEN EVLENDİN" DİYORLAR

2018'e kadar bu dizide başrol oynayan güzel oyuncudizi setinde tanıştığı Mustafa Özyurt ile 2017 yılında hayatını birleştirdi. Akyıldız, 2018 yılının mart ayında bir erkek çocuk annesi oldu.Akyıldız, erken evlenmesi ve erken anne olmasından dolayı eleştirilmişti. Akyıldız, eleştiriler için "Bence erken değil, tam zamanı" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

"HAMİLELİĞİMİN SON AYINA KADAR ÇALIŞTIM"

Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan oyuncu: " İlk biz de çok şaşırdık, evliliğimiz çok yeniydi. Bizim için de erken oldu ama sonra düşününce iyi ki olmuş. Hamileliğimin son ayına kadar çalıştım. Oynadığım karakter önemli bir karakterdi bizde dizi bitene kadar devam ettik." şeklinde bir açıklama yaptı.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kırgın çiçekler Mustafa Özyurt gökçe akyıldız Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title