Haberler

Godiva'nın Ünlü Çikolata Şefi, Yeni Yıl Koleksiyonu'nu Paylaştı

Güncelleme:

Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue, markanın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu'nu Nişantaşı mağazasında tanıttı.

Godiva'nın eşsiz lezzetlerinin oluşturulmasında önemli bir rol oynayan Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue, markanın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu'nu Nişantaşı mağazasında tanıttı. Gün içinde romantik, yoğun, neşeli, melankolik veya enerjik anlara eşlik edecek çikolatalar, aralarında Demet Sabancı, Gülden Büyükucak, Leyla Alaton, Sedef Karamehmet gibi isimlerin de olduğu toplantıda tadıldı.

Dünyanın lider premium çikolata markası Godiva, Yeni Yıl Koleksiyonunu İstanbul'da tanıttı. Godiva'nın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu'nda yer alan günün farklı anları için farklı lezzetlerden oluşan çikolata seçkisi göz doldurdu.

Koleksiyonun tanıtımı için İstanbul'a gelen Godiva'nın Uzakdoğu Şefi Philippe Daue'nin katılımıyla Nişantaşı Godiva mağazasında düzenlenen etkinlik, cemiyetin renkli isimlerini de bir araya getirdi.

Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, Ferhan İstanbullu'nun moderasyonunu yaptığı sohbette, Demet Sabancı, Türkan Sabancı, Leyla Alaton, Candan Kıramer, Gülden Büyükucak, Leyla Alaton, Sedef Karamehmet, Sedef İybar, Selin Habbab, Zeynep Erol, Yonca Gabana ve Tuna Öztürk'ün de olduğu guruba farklı anlara eşlik eden çikolatalar hakkında bilgi verirken, markanın 2016 Yeni Yıl Koleksiyonu'nu tanıttı.

Godiva Yeni Yılın her anına hazır!

Güne başlarken en önemli adımın zindeliği arttıracak ve gün boyu sürdürülebilir kılacak bir iksirden geçtiğini dile getiren Şef Daue, güne zinde başlamak için Tourbillon 85, konsantrasyon sağlamak için Carre Milk Almond, stresten uzaklaşmak için Serti Pecan, enerji için Mosaique Macademia, sportif anlar için Mielodie, neşelenmek için Extra Dark Palet Rasperry ve romantik bir gece için Volupte 72, melankoliyle başa çıkmak içinse Carre Dark Sea Salt çikolatalarını önerdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Sabancı Leyla Alaton Nişantaşı Godiva Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title