Haberler

    God of War, Steam'de 73 bin anlık oyuncu sayısına ulaştı

    Güncelleme:

    2018 çıkışlı God of War Steam'de anlık 73.529 oyuncuya ulaştı, Sony'nin Steam'de anlık en çok oynanan oyunu oldu.

    2018'de çıkış yaptığı zaman PS4 sahiplerini coşturan, olmayanları da almaya ikna eden, gerek oyunculardan gerekse de basından bolca övgü alan ve Game of the Year ödülünü kazanan God Of War, sonunda bilgisayarlar için çıkış yaptı. Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan oyun oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki God Of War, SteamDB verilerine göre anlık 73.529 oyuncuya ev sahipliği yaptı. Ayrıca bu sayı sürekli değişmeye ve God of War her geçen saatle beraber daha fazla anlık oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.

    God of War Steam'de 68000 anlık oyuncu sayısına ulaştı

    Böylece God of War Steam'de anlık en fazla oyuncuya ulaşan Sony oyunu oldu. Daha önce bilgisayarlar için çıkış yapan Sony özel yapımlarından Horizon Zero Dawn 56557 kişiye, Days Gone ise 27450 kişiye ulaşmıştı. 2018 çıkışlı God of War bu iki ismi de geride bırakarak 73.529 kişiye ulaştı. Şu anda bu yazı yazılırken bile oyunun anlık oyuncu sayısı artmaya devam ediyor.

    Geliştiriciliğini Santa Monica'nın üstlendiği God of War ilk olarak 2018'in Nisan ayında PlayStation 4 için çıkış yapmış ve oyuncular tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Gerek oyun basınından aldığı yüksek puanlar gerekse de aldığı ödüller olsun adından bolca bahsettirmiş ve PlayStation 4'ün mutlaka oynanması gereken oyunlarından birisi olmuştu. Oyun Ağustos 2021 itibariyle de 19.5 milyon satışa ulaşmıştı.

    Herkesin büyük bir merak ve sabırsızlıkla beklediği devam oyunu God of War: Ragnarök ise yapılan açıklamalara göre 2022'de bizlerle olacak. Oyun PlayStation 5'in yanı sıra PlayStation 4 için de yayınlanacak.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    God of War Steam Sony Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title