Haberler

Gloria Golf Club'dan Württemberg Golf Federasyonu ile İşbirliği

Belek bölgesinde bulunan Gloria Hotels & Resorts ile Baden-Württemberg Golf Federasyonu (BWGV E.V.) işbirliği gerçekleştirdi.

Türkiye'nin en büyük golf sahası Gloria Golf Club'a sahip olan Gloria Hotels & Resorts, Almanya'dan gelen genç golfçüleri destekleyecek. Otel şu anda 16 golfçüden oluşan bir üye grubu ve 5 tane de antrenörü misafir etmekte. Bu gruba aynı zamanda BWGV Başkanı Otto Leibfritz ile Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Gloria oteller zincirinin sahibi Nuri Özaltın da eşlik ediyor. Nisan ayı içinde 60 kişinin daha katılması bekleniyor.

Gloria Hotels & Resorts'un sahibi Nuri Özaltın, işbirliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Baden-Württemberg Golf federasyonu ile gerçekleşen bu yeni işbirliğimiz bizi çok heyecanlandırıyor. Kulübün 16 yaş altındaki yetenekli gençleri büyük bir heves ve tutkuyla golf sporuyla tanıştırdığını biliyoruz ve bu yaklaşım da bizim felsefemizle kesinlikle örtüşmekte" dedi.

BWGV Başkanı Otto Leibfritz ise, Gloria Golf Club'ın golfçüler için güzel antrenman imkanları sağladığını dile getirerek, "Almanya'da Porsche veya Mercedes ne ise Gloria da aynı anlamı taşıyor. Nuri Özaltın gibi vizyoner bir iş adamı, bu muhteşem yatırımı gerçekleştirmiş. Türkiye, Nuri Özaltın gibi bir değere sahip olduğu için gurur duymalı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nuri Özaltın Almanya Türkiye Belek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title