Haberler

Girişimci Türk Kadını Fatma Yeşil, Almanya'da İkinci Dükkanını Açtı

Girişimci Türk kadını Fatma Yeşil, Almanya'da ikinci dükkanını açtıTaner Tüzün Nürnberg,30 Nisan ( DHA) Almanya' da Türk iş kadınlarının sayısı giderek artıyor.

Girişimci Türk kadını Fatma Yeşil, Almanya'da ikinci dükkanını açtı

Taner Tüzün Nürnberg,30 Nisan ( DHA) Almanya' da Türk iş kadınlarının sayısı giderek artıyor. Türk kadınları ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Fürth'lü işkadını Fatma Yeşil, başarılı Türk kadınlarından bir tanesi.

Fatma Yeşil, Nürnberg'den sonra, Fürth'ün en işlek caddelerinden biri olan Schwabacher caddesinde parfümeri ve eksesuar dükkanı açtı.

Açılışta, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Konsolosu Gürol Baş,Kent Belediyesi Encümen üyesi ve iş adamı eşi Ayhanan Yeşil, Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung, Fürth Ditib Başkanı Refet Avcı,Fürth Belediye Encümen Üyesi Aydın Kaval,Türk Sivil Kuruluş Başkanları ile Fatma Yeşil'in dost ve arkadaşları hazır bulundu Her şey unutulur ama kokunuz asla sloganı ve dualarla açılan mağazanın açılış kurdelesini Konsolos Gürol Baş ile Belediye bşkanı Thomas Jung birlikte kesti.Açılışta beyaz güvercinler uçuruldu.

CADDEMİZE GÜZELLİK KATTI

Thomas Jung, yaptığı konuşmada mağzanın içi de dışı da güzel. Şehrimize renk katan bir mağazaya kavuştuk dedi.Konsolos Gürol Baş'ta hayırlı olsun temennisi ile kurdeleyi kesti. Açılış şonrası davetlilere ikramda bulunuldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Yeşil Almanya Fürth Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title