Haberler

GİRESUN KAMYONETİN KASASINI AHŞAP EV MONTE ETTİ, YAYLALARI GEZİYOR

Güncelleme:

Karadeniz yaylalarında sıkı denetimler sonucu yeni yapılar inşa edemeyenler, ilginç çözüm yolları deniyor.

Karadeniz yaylalarında sıkı denetimler sonucu yeni yapılar inşa edemeyenler, ilginç çözüm yolları deniyor. Giresun'un Dereli ilçesinde yaylada ev yapmak isteyen Kenan Bayraktar, yapılaşma yasağı engeline takılınca inşa ettiği çatısı olan 15 metrekarelik ahşap yapıyı, kamyonetin kasasına monte ederek yaylaları geziyor.

Dereli ilçesinde yaşayan Kenan Bayraktar, yaylalarda sıkı denetim sonucu yeni ev yapamayınca ilginç bir yönteme başvurdu. Belediyenin yıkım ekiplerinden kaçırmak için gecekondusunu tekerlekli olarak inşa eden vatandaşın hikayesinin anlatıldığı Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filminden esinlenen Bayraktar, kamyonetinin kasasına inşa ettiği 15 metrekarelik ahşap evi monte etti. Kamyonetle yaylaları dolaşan Bayraktar, çay evine dönüştürdüğü yapıda çay satarak kazanç elde ediyor. Yaklaşık 15 bin liraya yaptığı evi Kulakkaya yaylasına götüren Bayraktar'ın yapısı ilgi odağı oldu.

'ŞİMDİ TÜM YAYLALAR BENİM OLDU'

Yaylada bir ev hayali kurduğunu, ancak buna izin çıkmadığını anlatan Kenan Bayraktar Yaylada ev yapamıyordum. Şimdi tüm yaylalar benim oldu. Hem geziyorum hem çay satıyorum. Yayla yayla gezmeyi düşünüyorum. Görenlerin çok ilgisini çekiyor, olumlu tepkiler alıyorum. Bu ilgi benim de hoşuma gidiyor. Görenlerin çok ilgisini çekiyor, olumlu tepkiler alıyorum. Genelde ' Kemal Sunal filmini çok mu izledin' diye soran var. Kemal Sunal filminde vardı böyle şey. Bunun yapımı yaklaşık 15 bin liraya mal oldu. Yaylalara beton bina yapmak tamamen yasak. Ben de arabanın üzerine bunu yaparak çözüm buldum dedi.

Kamyonet evle yayla yayla gezmeyi düşündüğünü de belirten Kenan Bayraktar, evi gören herkesin cep telefonuyla fotoğrafını çektiğini ve sosyal medyada paylaştığını, gösterilen bu ilgiden de memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Yaylada kamyonet üzerindeki evi gören Cemil Öner, Arkadaşımıza teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık çok güzel yapmışlar. Kamyonetle istediği yere gider, buraya renk kattı. Kulakkaya yaylasında kalmasını istiyoruz. Her hafta sonu turlar geliyor buraya, eve ilgi gösteriyorlar, biz de memnunuz dedi.

'AHŞAP İÇİNDE BÖYLE EV GÖRMEK GÜZEL'

Yaylaya gelen Zeki Tatar ise, Kemal Sunal'ın filmlerinde gördüğümüzü burada doğayla iç içe görüyoruz. Bu kadar beton içinde seyyardan ahşap içinde böyle ev görmek güzel. Özellikle fotoğraflarını çektim, Fransa'da ve Almanya'daki arkadaşlarıma gönderdim. Sırf bu arabayı görmek için buraya yaylaya geldim, çok da hoşuma gitti şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Bayraktar Kemal Sunal Karadeniz Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title