Haberler

Ghetto'dan Funk ve Soul Şöleni!

Güncelleme:

İsveçli Tromboncu Nils Landgren, grubu Funk Unıt ile 23 Kasım Cuma gecesi Ghetto'da.

65 TL'dan satılan Nils Landgren Funk Unit biletleri, 22 Kasım'da gerçekleşecek olan Ghettogether Party Vol. 3'e katılanlara, o geceye özel olarak öğrenci: 45 TL tam: 55 TL'den satılacaktır.

NILS LANDGREN FUNK UNIT

Tarih: 23 KASIM Cuma

Saat: 22:30

Fiyat: 65 TL

Nils Landgren, Avrupa'nın önde gelen caz ve funk tromboncularından biri olmanın yanı sıra, Avrupa caz sahnesinin en üretken müzisyenlerinden de biri. Ghetto'ya en canlı, en heyecanlı, en kan kaynatıcı projesi Funk Unit'le gelecek olan Landgren, 1994 yılında tam olarak şekillenen grupla ilk albümü 'Live in Stockholm'ü aynı yıl yayınladı ve o günden bugüne sayısız konser verdi. Ama 2004 yılında kendi ülkesinden çıkmış belki de en büyük pop grubu olan Abba'nın hit parçalarını funk düzenlemelerle yorumladığı 'Funky Abba' albümüyle çok daha geniş kitlelere ulaştı. "Müziğin sınırları yoktur, müzik özgürlüktür" diyen Nils Landgren, Funk Unit ile birlikte sizi bütün gece yerinde duramayacağınız bir funk yolculuğuna çıkaracak.

GHETTOGETHER PARTİ VOL 3

Tarih: 22 KASIM Perşembe

Saat: 21:30

Tam: 30 TL Öğrenci: 20 TL

Bu parti müzikle ve müziğin birleştirici gücü etrafında bir araya gelmek isteyenler için. Bu parti sürpriz müzikal buluşmalara tanık olmak isteyenler için. Bu parti damarlarında 'groove' akanlar için. Bu parti Türkiye'nin 'groove master'ı What da Funk'la bir funk ve soul ayini yaşamak isteyenler için. Bu parti dansetmekten yorgun düşmek isteyenler için. Bu parti eğlenceyi başkasından dinlemek yerine merkezinde olmayı seçenler için.

Ghettogether Parti Vol 3'te müzik sektörünün genç solukları saksafoncu Anıl ve Batu Şallıel'in liderliğinde kurulan What da Funk'a bu kez Gaye Biçer, Hepsi grubundan tanıdığımız Gülçin Ergül ve Bay J eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Stockholm Abba Kültür Sanat Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title