Haberler

Zehirlenen Tarçın İsimli Köpek Öldü

Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldüMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde detavi gören Tarçın isimli köpek öğlen saatlerinde öldü.

Zehirlenen Tarçın isimli köpek öldü

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadın tarafından zehirlenen ve 3 gündür veterinerde detavi gören Tarçın isimli köpek öğlen saatlerinde öldü. Tarçın'ın sahibi Selim Turan köpeğinin öldüğünü duyunca gözyaşlarına boğuldu. Tarçın'ın eşi Kont ise sessizliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Bodrum'da zehirli mamayı sokağa bırakarak köpeğin zehirlenerek ölmesine neden olan kadın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Kimliği belirsiz kadının zehirli mamayı sokağa bıraktıktan sonra gülerek uzaklaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Zehirli mamayı yiyen Golden kırması 6 yaşındaki Tarçın isimli köpek 3 gündür veterinerde tedavi görmeye başladı. Fare zehiri katılmış mamayı yiyen Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü. Ölümünü duyan Köpeğin sahibi Selim Turan gözyaşlarını tutamadı. Dişi olduğu öğrenilen Tarçın'ın eşi Kont ise üzüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Gümbet mahallesi Gediz sokakta iş yeri bulunan Selim Turan "Tarçın" isimli golden kırması köpeğini hareketsiz ve bitkin bir halde bulunca veterinere götürdü. Veteriner tarafından ilk müdahalesi yapılan köpeğin zehirlendiği ortaya çıktı. Hemen tedavi altına alınan Tarçın serum ve iğne verilerek müşade altına alındı. 3 gün boyunca veterinerde tedavi gören Tarçın bugün öğren saatlerinde öldü.

Köpeğinin nasıl zehirlendiğini öğrenmek için güvenlik kameralarını inceleyen Turan, bir kadının poşet içerisinde işyerinin önüne şüpheli hareketlerle mama bırakıp uzaklaştığını görünce şok oldu. Tarçın isimli köpeğinin ise sokağa bırakılan zehirli mamaları yediğini gören Turan, kamera kayıtlarıyla birlikte Bodrum Emniyet Müdürlüğüne giderek kadından şikayetçi oldu.

Serum verildikten sonra durumu iyiye giden Tarçın tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yapılan tüm müdahalelere rağmen öldü. Tarçını tedavi eden Veteriner Hekim Yasin ince "Dün çok iyiye gidiyordu. 48 saati atlatmıştık. Sabah kan kusmaya başladı. Dışkısında kan tespit ettik. Fare zehiri tüm organlara yayılmış ve iç kanama geçirmeye başlamış. Bugün öğlen vakti de köpeği kaybetti" ifadelerini kullandı.

Köpeğin sahibi Selim Turan ise Tarçın isimli köpeğinin öldüğünü anlatarak "2 gündür çok iyiydi veterinerde tedavi altındaydı. Bugün öğren saatlerinde öldüğünü söylediler. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Emniyet güçlerine giderek durumu bildirdik ve şikayetçi olduk. Bu durumu hayvan hakların derneklerinde ve sosyal medyada paylaşarak bu kişinin kim olduğunu ve bunun gibi insanların deşifre olmasını istedik. Bu kadının bu toplumda yaşayamayacağını tüm sosyal medya hesaplarımızdan duyurduk.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Selim Turan Bodrum Muğla Genel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title