Haberler

TOBB Başkanı ve Stk Başkanlarından 'Türk Bayraklı' Kravat ile Mesaj

TOBB Başkanı ve STK başkanlarından 'Türk Bayraklı' kravat ile mesaj Rifat Hisarcıklıoğlu ve 16 sivil toplum kuruluşunun başkanı Kilis'e ay-yıldızlı kravatlarla gelerek birlik beraberlik mesajı verdiKİLİS - Zeytin Dalı Harekatın yapıldığı Suriye sınırında ki Kilis'e gelen TOBB Başkanı...

TOBB Başkanı ve STK başkanlarından 'Türk Bayraklı' kravat ile mesaj

Rifat Hisarcıklıoğlu ve 16 sivil toplum kuruluşunun başkanı Kilis'e ay-yıldızlı kravatlarla gelerek birlik beraberlik mesajı verdi

KİLİS - Zeytin Dalı Harekatın yapıldığı Suriye sınırında ki Kilis'e gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve 16 sivil toplum kuruluşu başkanı taktıkları 'Türk Bayraklı' kravatlarla birlik beraberlik mesajı verdi.

TOBB, TESK, HAK-İŞ, TÜRK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN gibi toplam 16 sivil toplum kuruluşunun genel başkan ve temsilcileri roketlerin düştüğü sınır kenti Kilis'e geldi. Başkanların hepsi Kilis'e üzerinde ay yıldız bulunan kırmızı kravat ile geldi. Ay yıldızlı Türk Bayrağı kravatıyla Türkiye Cumhuriyeti Devletinin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına verdikleri desteğin yanında birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

İlk olarak Kilis Vali Dr. Mehmet Tekin Arslan'ı ziyaret eden Rifat Hisarcılıoğlu ve beraberindiki başkanlar daha sonra Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ziyaret etti.

Valilik ve belediye ziyaretinin ardından yaya olarak önceki gün terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roket ile 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 6 kişinin yaralandığı tarihi Çalık Camiini ziyaret etti. Burada şehitler için dua eden başkanlar daha sonra şehit düşen Türk ve Suriyeli ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ilk olarak camide şehit düşen Muzaffer Aydemir'in taziye çadırına gitti. Burada şehidin kızı Gülendam Sağıroğlu'nun 'Babam şerefiyle yaşadı şerefiyle öldü. Bize temiz bir hayat bıraktı" ifadeleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Bunun yanında şehidin kardeşi İzzet Aydemir ise, "Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın ordumuz. Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ordumuz bu savaştan galip gelecektir. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar" dedi.

Taziye ziyaretlerinde bulunan başkanlar taziye dileklerini ilettikten sonra Hatay'a doğru yola çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bayraklı Suriye Kilis Genel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak 'Muhbir' devraldı

İran'da Reisi'nin ölümünün ardından yönetimi geçici olarak "Muhbir" devraldı

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

Reisi'nin ölümü sonrası gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk yorum: Dahlimiz yok

title