Haberler

Son Yolculuğuna Çok Sevdiği İtfaiye Aracı ile Uğurlandı

Son yolculuğuna çok sevdiği itfaiye aracı ile uğurlandı -Görevi başında kalp krizi geçirdiDÜZCE - Düzce'de dün (1 Temmuz 2018) nöbetteyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri Kamil Yıldırım için itfaiye önünde tören düzenlendi.

Son yolculuğuna çok sevdiği itfaiye aracı ile uğurlandı

-Görevi başında kalp krizi geçirdi

DÜZCE - Düzce'de dün (1 Temmuz 2018) nöbetteyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden itfaiye eri Kamil Yıldırım için itfaiye önünde tören düzenlendi. Çalışma arkadaşları Yıldırım'ı gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurladı.

Düzce itfaiyesinde görevi başında nöbetteyken hayatını kaybeden itfaiye erine son görevini yerine getirdi. Kamil Yıldırım'ın ölümü ile sarsılan çalışma arkadaşlarında hüzün vardı. Yıldırım'ın ailesi de tören alanına gelirken, acılı eşinin ağıtları yürekleri dağladı.

Yıldırım, için itfaiye önünde tören düzenlendi. Törene Vali Dr. Zülkif Dağlı, Düzce MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Bolu İtfaiye Müdürü, meclis üyeleri, belediye ve itfaiye personeli katıldı.

Mesai arkadaşları Yıldırım'ın naşını, yıllarca yangından yangına koştuğu itfaiye aracıyla siren sesleri arasında itfaiyeye getirdiler. Cenaze töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, "Canımız kardeşimiz" dediği Kamil Yıldırım'ın, yangın ve kurtarma operasyonlarında en ön saflarda başarıyla görev aldığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ise, Kamil Yıldırım'ın ani ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirirken konuşmakta zorlandı, böyle acıların bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu.

Vali Zülkif Dağlı da, törende kısa bir konuşma yaparak, Yıldırım'ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına sabırlar diledi. Konuşmaların ardından Vali Dağlı ve protokol üyeleri Yıldırım'ın mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi. İtfaiye önündeki tören yapılan dualarla son bulundu. Dua sırasında Kamil Yıldırım'ın mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Ardından Kamil Yıldırım'ın naaşı yine itfaiye aracıyla Yeni Karaköy'e götürüldü. Yıldırım, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı köy mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kamil Yıldırım İtfaiye Düzce Genel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title