Haberler

Eyüpsultan 4. İstihdam Fuarı açıldı

Güncelleme:

Eyüpsultan 4. İstihdam Fuarı açıldı 28 firma iş arayan vatandaşlarla bir araya geldi Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı açıldı.

Eyüpsultan 4. İstihdam Fuarı açıldı

28 firma iş arayan vatandaşlarla bir araya geldi

İSTANBUL - Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı açıldı. Fuarda 28 firma, iş arayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilçede yaşayan vatandaşların iş hayatına kazandırılması için 4. Kariyer ve İstihdam Fuarı düzenlendi. Osmanlı Parkı Nikah Salonu içerisinde düzenlenen fuarda öncü firmalar ve iş arayan vatandaşlar bir araya geldi. 28 firmanın stant açtığı fuarda firmalar, iş arayan vatandaşlarla görüşme yaptı. Fuara katılan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, fuara katılan firmaların stantlarını tek tek gezerek iş arayan firmalardan bilgi aldı. 2019 nisan ayındaki ilk fuardan bu yana ise toplam 6 bin 500 kişi Eyüpsultan İstihdam Merkezi tarafından iş sahibi edildi.

İlk fuardan itibaren 6 bin 500 kişinin istihdam edildiğini ve bu fuardan sonra 7 bin barajını aşacaklarını ifade eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Evet aslında biz dış manzarayı çekince konu hakkında zaten görüşlerimiz net bir şekilde ortaya çıkıyor. Arz ve talep meselesini bir araya getiriyoruz. İş arayanlarla, eleman arayanları bir araya getirip burada buluşturup böyle bir ortam oluşturduk. Bu dördüncüsünü yapıyoruz. Tecrübe edindikçe firmaların da sayısı arttı. Yaklaşık 30'a yakın firma bugün burada, bankası da var. Tır şoförü arayan, tır şoförü eğitimi yapacak olan lojistik firmaları bile var burada bugün o yüzden hepsini bir araya getirdiğimiz bir mekanizma. İnşallah bugün, eğer çağrılarımız ilgili ulaştıysa iş arayanlara ulaştıysa ki yoğun bir çağrı yaptık son 15 günde. Basının aracılığıyla. Bugün 500-600 kişiyi işe yerleştirmeyi düşünüyoruz bugün burada. Onun şu anda biz 6 bin 500'ü bulduk. Bugün eğer dediğimiz olursa 7 bin olacağız. İnşallah devam. Daha da iyi neticeler alacağız. Biz 5 bini yakaladık şu anda. Geçtik. Hedefi ben 2 ay önce 7 bin yapmıştım. Onda da 6 bin 500 lirayım şu anda "dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan Belediye Eğitim Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title