Haberler

Bayram dönüşü tatilcilerin yoğunluğu başladı

Güncelleme:

Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük tatilin bitmesine 2 gün kala Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda trafik yoğunluğu başladı. Öğle saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu zaman geçtikçe artarken yoğunluğun Pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Kavşaklarda önlem alan trafik polisleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve emniyet şeridini işgal etmemeleri yönünde uyardı. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte sürücüler de zor anlar yaşadı.

Bayram dönüşü tatilcilerin yoğunluğu başladı

AFYONKARAHİSAR - Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesine 2 gün kala Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda trafik yoğunluğu başladı.

Öğle saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu zaman geçtikçe artarken yoğunluğun Pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Kavşaklarda önlem alan trafik polisleri sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve emniyet şeridini işgal etmemeleri yönünde uyardı. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte sürücüler de zor anlar yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ramazan Bayramı Antalya trafik Genel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title