Haberler

Antalya'da CHP Kirasını Ödemeyi Unuttu

Antalya'da CHP kirasını ödemeyi unuttu CHP'ye dairesini kiralayan ev sahibi: "14 aylık kiramı alamadım.

Antalya'da CHP kirasını ödemeyi unuttu

CHP'ye dairesini kiralayan ev sahibi: "14 aylık kiramı alamadım. Su ve elektrik borcu bana kaldı"

ANTALYA - Antalya'nın Aksu İlçesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Memduh Çetin, eşine ait binada kalan Cumhuriyet Halk Partisi Aksu ilçe örgütünün 14 aylık kirasını, 750 TL'ye yakın su parasını ve 125 TL elektrik faturasını ödemeden başka bir binaya taşındığını iddia etti.

Aksu İlçesinde yaşayan 70 yaşındaki Memduh Çetin, 1 Ağustos 2016 yılında eşi Havva Çetin'e ait Barbaros Mahallesinde bulunan daireyi CHP Aksu İlçe Başkanlığına kiraladı. CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve Havva Çetin arasında aylığı 500 TL bir yıllığı 6 bin TL olmak üzere kira kontratı imzalandı. Kira müddeti olarak ise 2 yıl belirlendi. CHP İlçe Başkanlığından 2016 yılında kirasını aldığını fakat 2017 yılına ait kiralarını alamadığını iddia eden Memduh Çetin, 14 aydır kirasını alamadığından şikayet etti. CHP İlçe Başkanlığı ise geçtiğimiz günlerde aynı binanın üstünde partinin kendisine ait olan binaya taşındı. Eski binaya ait ödenmemiş yaklaşık 750 TL'ye yakın su borcu olduğu görüldü. Binaya ait 125 TL elektrik faturasını ise yeni kiracı ödedi.

"5 bin 475 TL kiradan borçları var"

Yaşadıklarını anlatan 70 yaşındaki Memduh Çetin, "CHP Aksu İlçe örgütüne eşime ait daireyi 2016 Ağustos ayında kiraya verdik. Birinci yıl kiram ödendi. İkinci yıl ise 2017'nin sonunda çıkacaklarını söylediler. İlçe başkanı 'Çıktığımızda öderiz' dedi. Ramazan Bayramı dediler olmadı, Kurban Bayramı dediler olmadı. Eylül ayına geldik. 14'üncü aya girdik ben hala kiramı alamadım. Bana sadece 2 bin TL vara verdiler. Geri kalan paramı alamadım. Elektrik, su borcunu da bize bırakıp gittiler. İlçe Başkanını arıyorum ulaşamıyorum. En sonunda CHP'nin ilçe yönetim kurulu toplantısı olduğunu duydum. Başkan ile görüşmek üzere Korkuteli'den geldim. Başkanı bulamadım. Şuan normal 5 bin 475 TL kiradan borçları, 575 TL yine Ağustos ayı kirasından var. 750 TL'ye yakın su borçları var. 125 TL ödenmemiş elektrik borcu var. Onu da yeni kiracım ödedi. Durum bundan ibaret" dedi.

"Kira ödenecek"

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ise, "Kiralarımızı genel merkezimiz ödüyor. Biz yazılarını gönderdik. Su borcum yok. Bir aylık 650 TL su borcu geldi. Buna itiraz ettik. Eksiklikleri gidereceğiz. Kiraları genel merkez ödüyor. Kirasının bir kısmını verdik. Zaman zaman böyle aksaklıklar olur. Hemen bugün kira ödemesi çıkmıyor. Biz kendisinde durumu bildirdik. Yakın bir zamanda kirası ödenecek. Biz hiçbir zaman kimsenin kirasını ödememezlik yapmadık. Yapmayız da" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Genel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title