Haberler

6 ay önce ayağı kesilen kanser hastası adam yardım bekliyor

Güncelleme:

6 ay önce ayağı kesilen kanser hastası adam yardım bekliyor 6 ay önce bacağı kesilen Mehmet Bayduz'un tek isteği sağlığına kavuşmakMALATYA - Malatya'da kemik tümörü sebebiyle kesilen bacağındaki yaraları bir türlü kapanmayan ve günden güne kötüye giden 42 yaşındaki Mehmet Bayduz yeniden...

6 ay önce ayağı kesilen kanser hastası adam yardım bekliyor

6 ay önce bacağı kesilen Mehmet Bayduz'un tek isteği sağlığına kavuşmak

MALATYA - Malatya'da kemik tümörü sebebiyle kesilen bacağındaki yaraları bir türlü kapanmayan ve günden güne kötüye giden 42 yaşındaki Mehmet Bayduz yeniden sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor.

Malatyalı 3 çocuk babası Mehmet Bayduz'a 2 yıl önce kemik kanseri teşhisi konuldu. Bunun üzerine İstanbul Baltalimanı Metin Sabancı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan ve bir buçuk sene tedavi gören Bayduzu'un tümörlü olan bacağı 6 ay önce kesildi.

Daha sonra 3 ay daha kemoterapi tedavisi gören Bayduz, taburcu olarak Malatya'ya döndü. Sağlığı yavaş yavaş normale dönen Bayduz tam 'kurtuldum' derken bir anda kesilen bacağında yaralar oluşmaya ve iltihaplar akmaya başladı.

Yatağa bağımlı olan Bayduz bacağındaki yaralar ve ağrılar sebebiyle çok zor durumda olduğunu ifade ederek kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Bayduz, "Baltalimanı'nda bir buçuk sene yattım, 6 ay önce sağ bacağım tümörden dolayı kesildi. Tedavimi gördüm taburcu oldum, sonra 3 ay kemoterapi gördüm. İyileşince beni Malatya'ya gönderdiler. 2 ay hiçbir şeyim yoktu ancak son iki aydır yaralarım açılmaya başladı her taraftan iltihap akıyor. Ben şu anda yatağa bağımlıyım İstanbul'a gitmem için ambulans gerekli. Bu konuda yardım istiyorum. Durumum hiç iyi değil. uçak bileti kestim ama beni uçağa almadılar. Gitmem için ambulans lazım" şeklinde konuştu.

Mehmet Bayduz'un annesi Kezban Bayduz ise, "Oğlum 1 senedir böyle çekiyor. Allah rızası için bize el uzatsınlar" dedi.

Bayduz'un eşi Havva Bayduz da, "20 yıllık eşim için elimden geleni yapıyorum ama bu saatten sonra olmuyor, çok perişanız eşimin günden güne erimesine dayanamıyoruz o da dayanamıyor, bize yardım edilsin lütfen" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Baltalimanı İstanbul Malatya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title