Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Aydın milletvekili Adayı Hilmi Bolatoğlu, MHP Çine ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP Aydın milletvekili Adayı Hilmi Bolatoğlu, MHP Çine ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Bolatoğlu'nu, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve partililer karşıladı.

Aydınlı milletvekillerinin parti gözetmeksizin kent için bir araya gelmesini bilmeleri gerektiğini ifade eden Bolatoğlu, halkın kendisine görev verdiği takdirde Aydın'ın yararına oluşabilecek projeler için birliktelik için mücadele edeceğini söyledi.

Bolatoğlu, şunları kaydetti:

"Biz artık gelecekten konuşmalıyız. Bacasız sanayiye yönelmeliyiz. Turizm çeşitlerimizi geliştirmek gerekiyor. Kuşadası'na gelip çarşıya çıkmadan bir iki tur atıp koca gemilerin geri dönmesi bize bir şey kazandırmıyor. Örneğin tarıma dayalı sanayi. Tarıma destek vermemiz gerekiyor."

MHP adayları Söke'de

MHP Aydın Milletvekili adayları Deniz Depboylu, Beliğ Azbazdar ve Hilmi Bolatoğlu, Söke'de mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu.

Depboylu, yaptığı konuşmada Büyükşehir Yasasını eleştirerek, "Yasa ile Türkiye adeta eyaletlere bölünmek isteniyor. Bu yasa ile muhtarlarımıza daha çok sorumluluklar yüklenirken daha önce ellerinde olan bir çok sosyal ve yasal haklar ellerinden alındı. Onca  sorumluluklarına rağmen yetkisiz kılındılar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hilmi Bolatoğlu Aydınlı Söke Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title