Haberler

Genel Seçime Doğru

Malatya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Cebeci, genel seçim dolayısıyla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinin İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarının talepleri halinde bilgi ve belgelerin karşılanması ve vatandaşların adres beyanında bulunabilmesi için mesai saatlerinin yanı sıra hafta sonu da açık olacağını bildirdi.

Malatya Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Cebeci, genel seçim dolayısıyla Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinin İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarının talepleri halinde bilgi ve belgelerin karşılanması ve vatandaşların adres beyanında bulunabilmesi için mesai saatlerinin yanı sıra hafta sonu da açık olacağını bildirdi.

Cebeci, yaptığı yazılı açıklamada, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde kullanılmak üzere seçmen kütüğünün güncelleştirilmesine yönelik muhtarlık bölgesi askı listelerinin bugün itibariyle askıya çıkarıldığını belirterek, "Listeler, 10 Eylül Perşembe günü saat 17.00'de askıdan indirilecek. 20 Eylül'de ise kesinleştirilecek. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının kararı ve genelgesinde belirtilen işlemlerin zamanında yapılabilmesi ve yerleşim yeri ve diğer adres belgesinin verilmesi için 31 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarının talepleri halinde bilgi ve belgelerin karşılanması ve vatandaşların adres beyanında bulunabilmesi için 20 Eylül'e kadar tüm Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri mesai saatleriyle birlikte hafta sonu da açık tutulacaktır" ifadelerini kulandı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Cebeci Malatya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title