Haberler

Genel Müdürlüğümüzde Devir Teslim Töreni

Güncelleme:

Kurum çalışanlarına veda töreninde hazır bulunanlara hitabında Genel Müdürümüz Yusuf Büyük ; "Hayatta tesadüf yoktur, tevafuk vardır.

Kurum çalışanlarına veda töreninde hazır bulunanlara hitabında Genel Müdürümüz Yusuf Büyük ; "Hayatta tesadüf yoktur, tevafuk vardır. Bugün Hicri yılbaşı, yani Hicret. Benim evim İstanbul'da. On iki yıldır Ankara'da yoğun bir tempo ile çalışıyorum. Öncelikle 2009 Ağustos'unda beni buraya getiren Nimet Baş olmak üzere, Ömer Dinçer, Nabi Avcı, İsmet Yılmaz olmak üzere ve birlikte tarih yazdığımız Ziya Selçuk Hocamızla birlikte çok önemli faaliyetlerin altına imza attım. On iki yıl boyunca yaptığımız çalışmalara izin veren başta Rabbim olmak üzere bütün Bakanlarımıza teşekkür ediyorum.

Sizlerle birlikte çok güzel işler yaptık. Çözülmeyen problemleri çözdük, farklı projeleri hayata geçirdik. Halk Eğitimi Merkezlerini insanların gündemine soktuk. Kapanmak üzere olan Olgunlaşma Enstitüleri harikalar yarattı. Bunları hep birlikte başardık. Biz hayat boyu ailesi olarak bir tarih yazdık. Hepinize bu anlamda çok teşekkür ediyorum.

Bayrağı teslim alacak Sabahattin Dülger'i yıllardır tanıyorum. İnanıyorum ki kendisiyle de çok büyük başarılara imza atacaksınız. Çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum.

Mutluyum, huzurluyum, başım dik, alnım ak olarak buradan ayrılıyorum. Hepiniz haklarınızı helal ediniz. Kalın sağlıcakla, Allah'a emanet olun. " dedi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger de görevi teslim alırken Yusuf Büyük'e hitaben;

"Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören Sayın Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer'e şükranlarımı arz ediyorum. Öyle tahmin ediyorum ki sadece Milli Eğitim Bakanlığı'nın değil Türkiye'nin en geniş kitlelere hitap eden Genel Müdürlüğü burası. Doğumdan ölüme kadar insanların gelişimi, gelişen teknolojiye ayak uydurmaları, geçmişi geleceğe yansıtmaları noktasında çalışma yapmak üzere buradayız. Bütün insanlara ulaşma gayreti noktasında bizim de takip ettiğimiz, alanda bizim de katkı sunduğumuz projeler oldu. Bizim görevimiz bunun üzerine katarak bu süreci devam ettirmek. Bu bir bayrak yarışı. Sizden aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek hedefindeyiz. Size şükranlarımı sunuyorum. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne değer kattınız. İnşallah bir gün biz de buradan ayrılırken sizin gibi başımız dik olarak ayrılırız. Emeğiniz için teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

Devir teslim töreni Genel Müdürlerin çiçek takdimleriyle son buldu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Yusuf Büyük Ankara Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title