Haberler

Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi sonuç bildirgesi açıklandı

Güncelleme:

Konya Ovası Projesi (KOP) Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı.

Konya Ovası Projesi (KOP) Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı.

Zirve sonrası sonuç bildirgesini paylaşan KOP Gençlik Derneği Başkanı Ahmet Katıksız yaptığı açıklamada, gençliğin sesine kulak verilmesi gerektiğini ve bunun Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Gençlik ve Kırsal Kalkınma Zirvesi'ni 20-24 Kasım tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirdiklerini belirten Katıksız, "Gençliğin kırsaldaki kalkınma sürecinin bir parçası olması için ihtiyaç ve beklentileri nelerdir sorunun cevabını aramak için yola çıkarak önce bölgesel çalıştaylar gerçekleştirdik, akabinde zirvemizi gerçekleştirdik. Gençler hiçbir siyasi düşünce ayırt etmeksizin bir araya geldiler ve olması gerektiği gibi tartışarak, uzlaşı kültürüyle yaklaşarak bir sonuç bildirgesi ortaya koydular. Bu sonuçların tek bir amacı var, gençler güçlü ve gelişmiş dünya ülkeleriyle rekabet eden bir Türkiye hedefini sahipleniyorlar ama bunun için artık dinlenilmek istiyorlar. Biz, bölgesel çalıştaylar ve zirvemize katılan gençlerin paylaşımda bulunarak dinlenildiklerini hissettikleri bir yaklaşımı benimsedik. Buradan giderken her bir gencimiz yaşadığı coğrafyaya daha büyük bir inanç ve emek verme arzusu ile aramızdan ayrıldı. Şimdi bize düşen tüm Türkiye olarak gençliğin sesine kulak vermek ve siyasi görüş ayırt etmeksizin gençliğin düşüncelerini dikkate almak. Eğer daha güçlü bir Türkiye inşa etme arzusu taşıyorsak milli ve yerli bir gençlik hayalinin peşinden gitmeli bunu yaparken de gençliği ayrıştırmadan bir bütün olarak görerek yaşadığımız coğrafyanın kalkınma sürecine dahil etmeliyiz" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya Ovası Projesi Ahmet Katıksız Türkiye Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title