Haberler

Gençlik Demokrasiye Pedallayor" Etkinliği

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla "Gençlik Demokrasiye Pedallıyor" etkinliği gerçekleştirildi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla "Gençlik Demokrasiye Pedallıyor" etkinliği gerçekleştirildi.

Ak Parti İstanbul il Gençlik Kolları Başkanlığı, Temas Derneği, Erguvan Spor Klübü ile Hürriyet ve Adalet Derneği desteğiyle Ataşehir'de düzenlenen etkinliğe, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Ahmet Hamdi Çamlı, Hurşit Yıldırım, Osman Boyraz ve Ravza Kavakçı Kan'ın yanı sıra Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, Şarkıcı Davut Güloğlu ve Ataşehir'li gençler katıldı.

Görgülü, hareket öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliği planlarken 15 Temmuz darbe girişimini konu aldıklarını belirtti.

Etkinliğin amacını anlatan Görgülü, "Sayın Cumhurbaşkanımız siyasetin tek limanını ahlak olarak vurgulamıştır. Biz de bu doğrultuda belirli grupların gençleri anarşik ortamlara çekmeye çalışmasına karşı, gençleri spor çerçevesi içerisinde tutarak böyle önemli milli olayları gündemde tutmak amacıyla bu etkinliği düzenledik." dedi.

Yeditepe Üniversitesi önünde toplanılmasının ardından üzerinde "Gençlik Demokrasiye Pedallıyor" yazılı tişört giyen katılımcılar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, daha sonra bisikletlerine binerek start aldı.

Milletvekillerinin en önde, gençlerin ise beraberinde bisiklet sürdüğü etkinlik Kozyatağı Metro İstasyonu'nda son buldu.

Melih Ecertaş gazetecilere yaptığı açıklamada, her çevrilen pedalın demokrasinin teminatı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Toplu olarak dönen pedallarımız, demokrasimizin darbelere, vesayet odaklarına, her türlü illegal çete ve örgütlerine karşı verilen bir mesajdır. Gençlerimizle birlikte çok güzel bir çalışma oldu. Katılımcılara çok teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Turan Hürriyet Ataşehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title