Haberler

Gençlerin kayalıklarda bulup içinde para olabileceğini düşündüğü valizden ceset parçaları çıktı

Güncelleme:

ABD'de bir grup gencin kayalıklarda bulduğu ve içerisinde para olabileceğini düşündüğü çantanın içerisinde ceset parçaları çıktı. Olay karşısında büyük paniğe kapılan gençler, polisi arayarak durumu haber verdi.

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle kentinde bir grup genç, sahildeki kayalıklarda sahipsiz bir bavul buldu. Meraklı gençler, içinde para olabileceğini düşündükleri bavulun içini açınca ceset parçaları buldu.

TikTok kullanıcıları, Washington eyaletindeki bir kıyıya vurmuş olan bavul bulup bunu sosyal medyada paylaştılar. Cumartesi günü gerçekleşen olayda, gençler bavulu açtıkları anları kameraya kaydederek TikTok adlı video paylaşım platformunda paylaştı. Bavulun içinde insan kalıntıları keşfettiklerini söyleyen gençler, bu anları TikTok'ta paylaştı. Dehşete düşen gençlerin paylaşımı, polis ekiplerini de alarma geçirdi. Seattle Polisi konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, iki bavul bulunduğunu ve içinden insan parçaları çıktığını duyurdu.

Gençlerin kayalıklarda bulup içinde para olabileceğini düşündüğü valizden ceset parçaları çıktı

"KOKU BUNALTICIYDI"

İlk çantayı buldukları anda yetkililere haber verdiğini söyleyen gençler, Cumartesi günü Duwamish Head'deki şoke edici olayın görüntülerini yayınladılar. Olay esnasında bir gencin, "Bu siyah valizi bulduk. Bavulun içinde belki de para olabileceğine dair şaka yapıyorduk… Ancak koku bunaltıcıydı" dediği duyuldu.

Gençlerin kayalıklarda bulup içinde para olabileceğini düşündüğü valizden ceset parçaları çıktı

ÖNCE GÜLDÜLER AMA...

Olayı video çeken gencin de "Bavulu aç! Çok kötü kokuyor" dediği duyulurken, bavulun içine doldurulmuş siyah torbanın içerisinde kötü şeyler olabileceğini fark etmeden önce gülüyorlar.

POLİSİ VE AMBULANSI ARADILAR

Bir sonraki karede ise gençlerden birinin polisi ve ambulansı arayarak bulundukları yere çağırdıkları görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Washington Seattle Haberler

500

Yorumlar (23)

MEDENİYETİN BEŞİĞİ:

MEDENİYETİN BEŞİĞİ HIRİSTİYAN AMERİKA''DA BÖYLE ŞEYLER NORMALDİR.

14
19
yanıtYanıtla
İbrahim:

Para olsaydı polisi ararmıydılar acaba?

14
11
yanıtYanıtla
C.kamiş:

Belki kendileri öldürdüler sonra da aaaa burada bavul var video cekelim. Yermiyoz ulan bu numaralari biz Riza baba izliyoz 9 yıldır

15
6
yanıtYanıtla
By x:

İşte o sevdiğiniz laik batı

5
13
yanıtYanıtla
Ne alaka:

Burda olmuyor mu?

yanıt0
yanıt0
ölünün biri bin para:

diriden değil de ölüden korkan nesil.

9
6
yanıtYanıtla
Aman dikkat kızlar:

Korona dan ölmüş olmasın.

2
12
yanıtYanıtla
Heisenberg:

Orada meksikali mafyalarin isidir.

11
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Valiz yüksek bir yerden denize atılmak istenmiş fakat kayalıklara düşmüş olabilir. Kusursuz cinayet yoktur. Yıllardır Kanıt dizisi izleyicisi. .

10
1
yanıtYanıtla
HEİSENBERG:

Kusursuz cinayet vardır, sen öyle düşünmeye devam et. Bir insandan herşey beklenebilir profesyonel ceset yok etme yöntemleri çok basittir sadece akıl ister :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title