Haberler

Genç Yıldız Ender Emek Son Şarkısının Klibiyle Arapların Gönlünü Fethetti

Güncelleme:

Genç söz yazarı, besteci ve şarkıcı Ender Emek, 2017'ye bomba gibi giren "Biz çoktan ayrıldık"adlı single çalışmasıyla Arapların gönlünü fethetti.

Genç söz yazarı, besteci ve şarkıcı Ender Emek, 2017'ye iddialı başladı. Söz ve bestesi Ender Emek'e ait olan "Biz çoktan ayrıldık "adlı single çalışması DMC etiketiyle piyasaya çıktı. İddialı parça 2017 yılında en çok dinlenilenler listesinde üst sıraları zorlayacak gibi duruyor.

Aranjesini Suat Sakarya'nın yaptığı bu single, unutulamayan tüm "İlk Aşk"ları ve unutulduğu sanılan duyguları yeniden yaşatıyor.

KLİP İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Yakışıklı sanatçı Ender Emek, kendisi için çok özel anlam taşıyan bu parçanın klibi için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti.

"BU SÜREÇTEKİ İLK DUYGUSAL PARÇAYI YAPTIM"

Şarkının hikayesini müzik klibine de yansıttıklarını anlatan Ender Emek; "İlk aşkımı hiç unutamadım. Eminim, birçoğumuz ilk aşkımızı unutamadık. Bazen de unuttuğumuzu sandık. Yıllar sonra, ilk aşkımın ölüm haberini aldığımda tam anlamıyla yıkıldım. Hayatı kendime zehir ettim. Biz çoktan ayrıldık'ın sözleri bu süreçte yüreğimden aktı. Yeni single için parça ararken yüreğimin bir yanı hep bu şarkıya gidiyordu. Belki, anısını yaşatmak için, belki yeniden toparlanmak için bilemiyorum. Bu süreçde ki duygusallık ile besteyi yaptım ve benim gibi ilk aşkını unutamayanların, onun ölmesini beklemeden duygularını açmasını umut ederek yeni single için seçtim" dedi.

ARAPLARIN YENİ TÜRK GÖZDESİ OLDU

Türkiye'de olduğu kadar Arap dünyasında da büyük üne kavuşan Ender Emek'in Arapça alt yazılı olarak ta hazırlanan son klibi şimdiye kadar binlerce defa izlendi. Bu performansıyla Ender Emek şimdiden Arapların yeni Türk gözdesi olmayı başardı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sakarya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title