Haberler

Genç Şensoylar Anne ve Babasının Yolunda

Güncelleme:

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey'in konukları iki usta oyuncunun kendi adlarını taşıyan kızları Derya ve Ferhan Şensoy'du.

Sanatla uğraşan iki kardeş, babalarının yönettiği bir oyunda sahne önü ve arkasında görev alarak aile mesleğini devam ettirecek gibi gözüküyor. Genç Şensoy'lardan Ferhan Şensoy oyunda başrol oynarken, Derya Şensoy, dekor ve kostüm kısmında hünerlerini gösteriyor.

Ünlü isimlerin çocukları olmanın zorluğunu pek yaşamadıklarını söyleyen iki kardeş, "ünlü anne babaların çocuğu olduğunu birileri sana söylemeden fark etmiyorsun. Onlar senin annen baban etrafındaki insanlar yorum yapınca imalar yapınca, seninle ilgili gerektiğinden fazla bilgiye sahip olunca rahatsız oluyorsun. Hiçbir çocuk anne ve babasının sevgisini paylaşmak istemez. Babamı ezbere bilen insanlar var." dedi.

"Anneannem biz bebekken isimler karışmasın diye çözümü bulmuş"

Esin Övet'in "Evde isimler karışıyor muydu?" sorusu üzerine Ferhan Şensoy cevap vererek "Bana evde "Feroş" Derya'ya da "Dedoş" diyorlar . Anneannem bir gün beni severken "Ferhan'ım canım dersem damat yanlış anlar" deyince bana Feroş demeye başlamış." diyerek bu konuda anneannelerinin bu karışıklık için bulduğu çözümü ekranlarda paylaştı.

"Annemle aynı kıyafetleri giyiyoruz"

Anneleriyle zevklerinin uyuştuğunu söyleyen Derya ve Ferhan Şensoy, aynı beden oldukları için kıyafetlerini zaman zaman anneleriyle ortak giydiklerini de söyledi. İki kardeş eşyalarını paylaşırken yaşıtlarına göre alışveriş tutkunu olmadıklarını, alışveriş konusunda annelerinin önerilerine önem verdiklerini de anlattı. Programlarında yaratıcı çözümler sunan Derya Baykal'ın program ilk başladığı zamanlarda evde silikon tabancasıyla dolaştığını da anlatan iki kardeşten Derya Şensoy'da takı tasarımları yaparak annesinin yolunda ilerliyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhan Şensoy Derya Şensoy Savaş Özbey Esin Övet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title