Haberler

Genç Kadının Karnını Keserek, Bebeğini Çaldılar

Güncelleme:

Brezilya'nın güneydoğusundaki Joao Pinheiro şehrinde, bir ağaca dikenli tellerle bağlanan genç kadının, karnı kesilerek sekiz aylık bebeği çalındı.

Brezilya'da yaşayan 23 yaşındaki Mara Cristiana da Silva bir ağaca dikenli telle bağlandı, karnı bıçakla kesilerek sekiz aylık bebeği çalındı.

Tüyler ürperten olay, Brezilya'nın güneydoğusundaki Joao Pinheiro'yu sarstı. Polis ekipleri, genç kadının cesedini yol kenarında bir ağaca bağlanmış halde buldu.

Genç Kadının Karnını Keserek, Bebeğini Çaldılar

BEBEĞİ ÇALANIN KOCASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Anne adayını kaçırıp öldüren ve karnındaki bebeğini çalan ise, Angelina Rodrigues ve kocası Roberto Gomes da Silva.

Mara Cristiana'yı öldüren Angelina Rodrigues, kucağında bebekle Sao Lucas'taki bir hastaneye koştu, yeni doğum yaptığını söyledi ve doktorlar alarma geçirildi.

Genç Kadının Karnını Keserek, Bebeğini Çaldılar

KATİL KADIN POLİSE TÜM YAPTIKLARINI İTİRAF ETTİ

Ancak bir gün sonra cesedin bulunmasıyla soruşturma başlatan polis, kısa sürede olayı çözdü. Katil kadın, polise tüm yaptıklarını itiraf etti.

Polis, cinayet sırasında Angelina Rodrigues'in yanında kocasıyla birlikte üçüncü bir kişinin daha olduğunu tahmin ediyor.

Genç Kadının Karnını Keserek, Bebeğini Çaldılar

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mara 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

Türkümben:

Dünya iyice vahsileşti

29
1
yanıtYanıtla
ahir zaman:

ahir zamanda yaşamak ne kadar zor allahım sen bizim imamnımızı ahlakımızı vicdanımızı koru amin. . .

28
0
yanıtYanıtla
Sade:

Korkunç!!! Vahşet!!!

26
1
yanıtYanıtla
ela:

kıyamet kop artık. dünya battıkca batıyor. Allahım yardım et.

22
4
yanıtYanıtla
keko:

birkaç yaratığın yaptığı pislikler yüzünden niye kıyamet kopsun? eğer insansanız o pislikleri bulup bu dünyada cezasını verin öteki tarftan şüpemiz yok oranın yargıcı Allah

yanıt2
yanıt1
analiz:

şeytan istifa eder artık , insanoğlunu yoldan çıkarma görevinden, insan şeytanı geçti

23
2
yanıtYanıtla
Gülcan:

Bu dünyada yaşayıpta psikolojik sorunu olmayana selam olsun şu olanlar sayesinde kafayı bozmamak mümkün degil

22
0
yanıtYanıtla
........................................:

çok haklısınız -. psiko -yani ruhsal sorunu olmayan sadece peygamberlerdir. insanları da ruhuyla nefsini terbiye etmesi için dünyaya göndermiştir mevla. . nefsini terbiye edenden allah razı olsun bizleri onlara komşu etsin.

yanıt0
yanıt0
Mustafa Kemal 2018:

Soyleyecek bi sey bulamiyorum Nutkum tutuldu Tas oldum kaldim . !!!!!!!

21
0
yanıtYanıtla
İnsan olsun:

Aynen doğru söz Adana Brezilya kardeştir aksini iddia eden kalyeştir

9
12
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title