Haberler

    Genç Fortnite Hayranları, Keanu Reeves'i 'Fortnite Adam' Olarak Tanıyor

    E3 etkinliğinde oyuncular tarafından sevgiyle karşılanan Keanu Reeves, oyun dünyasında daha önce hiç görmediği bir ilgi görünce fazlasıyla şaşırdı.

    Birçoğumuzun Matrix'te oynayan Neo, unutulmazlar arasında yer alan John Wick ya da oynadığı farklı filmlerden bildiğimiz Keanu Reeves, Fortnite oynayan yaşça küçükler için çok daha farklı biri olabilir. E3 etkinliğinde yer alan Keanu Reeves, etkinliğe katılan birçok çocuk tarafından 'Fortnite Adam' olarak adlandırıldı.

    Epic Games'in yaratıcı yönetmeni Donald Mustard, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Keanu'nun gelip kendisini görmek isteyen tüm çocukları kabul ettiğini ancak normal olan "Aaaa, sen Neo'sun, yok artık sen John Wick'sin" gibi şeyler söylemediğini belirtti. Tüm çocuklar Keanu Reeves'e 'Fortnite Adam' olarak seslenmeyi tercih etti.

    Aslına bakıldığı zaman Fortnite'a gelen son dış görünüş paketinin ardından çocukların Keanu'ya böyle seslenmesi fazlasıyla normal ancak ortada bir sorun bulunuyor. Oyunda 'John Wick' olarak bilinen 'The Reaper' görünüşü Fortnite hayranları tarafından John Wick olarak bilinse de aslında ortada yalnızca bir benzerlik var.

    Donald Mustard'ın aktardığına göre tüm bu olayların farklı bir boyutu da bulunuyor. İşin asıl komik olan tarafı, Keanu Reeves'in bu olay yaşanana kadar Fortnite'ın varlığından dahi haberdar olmaması gerçeği oldu. Onca ilgiden sonra Keanu Reeves, oyuna resmi bir John Wick dış görünüşü ekleneceğini de belirtti.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Keanu Reeves John Wick Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title