Haberler

Genç Düşünce'den 'Yedi Güzel Adam - Nuri Pakdil' Konferansı

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi tarafından yürütülen Genç Düşünce Projesi kapsamında "Yedi Güzel Adam-Nuri Pakdil" konferansı Aydın Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konferansa AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve çok sayıda davetli katıldı. Genç Düşünce Proje Koordinatörü Ayhan Karakuş, açılış ve selamlama konuşmasında; "Üstat Nuri Pakdil rahatsızlığı nedeniyle konferansa katılamayacaktır, yerine talebesi Necip Evlice'nin konuşmacı olarak konferansı gerçekleştirecektir. Üstada acil şifalar diliyoruz" dedi ve akabinde Nuri Pakdil üstadın belgesel videosu izletildi. Daha sonra talebesi Necip Evlice, Yedi Güzel Adamı ve Nuri Pakdil hocayı anlattı.

Necip Evlice, Nuri Pakdil Hoca'nın, "Adımlarımızı sağlam atmalı ve sabırlı olmalıyız, Peygamberimizin çizdiği yolda ilkelerimizden taviz vermeden ilerlemeliyiz. Sabırla, sevgiyle, bağışlayarak çalışmalarımızı yapmalıyız" dediğini aktardı. Nuri Pakdil'in "Biz gençlere üç önemli tavsiyesi nedir? sorusuna Necip Evlice Üstadın; "Mutlaka çok okuyacaksınız, En az bir yabancı dili iyi derecede öğreneceksiniz, Bir zorunluluk olarak donanımlı Müslümanlar olacaksınız" dediğini ve bunu gençlere önemle tavsiye ettiğini beyan etti. Program Ömer Özmen'in Necip Evlice'ye hat - ebru takdimiyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Pakdil Ömer Özmen Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Şair avcısımobilWeb@haberler.com:

Kalbim ağlar kudüs kudüs diye Ben yine ağlarım yüreğim Yeterki Kudüs dayansın Sen üzülme ey sevgili Kudüs bir kokuyla yaşıyor. Ben Kudüssüz ve İstanbulsuz yaşayamıyorum. Bir örtü kaplıyor yüreğimi Mekke, Medine, Kudüs kokuyor Ardımda Kardeşlerim AllahuEkber diyerek İslamı yayıyor Edip A.Ç

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title