Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim sunuyor? - Haberler
Haberi Paylaş

Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim sunuyor?

Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu? Bu hafta Gelinim Mutfakta kim sunuyor?
Haberler.com - Haberler | Gündem

Gelinim Mutfakta programı bir süredir sunucu değişiklikleri ile gündem oluyordu. Son olarak yeni sunucusu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta'nın sunucusunun kim olduğu merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül kimdir? Gelinim Mutfakta sunucusu kim oldu?

Demet Akalın'nın sunumu ile sezona başlayan Gelinim Mutfakta ardı ardına sunucu değişikliği yapıldı ve son olarak yeni sunucu ile ekrana geldi. Peki, Gelinim Mutfakta sunucusu kim? Gelinim Mutfakta sunucusu Yılmaz Morgül kimdir?

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU KİM?

Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Yılmaz Morgül oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Doğum tarihi: 14 Ocak 1964

Kaç yaşında: 57yaşında

Nereli: Beykoz

Boy: 1,84 m

Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.

Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalandı. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından dolayı özel izin verildi.

Katıldığı televizyon programlarında 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül'ün gerçek yaşı, uzun süre gündem konusu oldu. Meslektaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise, tartışmalara son noktayı koydu ve Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında yayınlanan Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer almıştır Yine aynı yıl yayınlanan, Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur.

Diskografi

• Elveda İstanbul (1995)

• Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni (1996)

• Yılmaz Morgül II (1996)

• Masum Yalanlar (1997)

• Olduğum Gibiyim (2000)

• Türk Sanat Müziği Klasikleri (2001)

• Can Parçam (2003)

• Cennet (2005)

• Türk Sanat Müziği Klasikleri (2008) 2CD

• Yılmaz Morgül (2010)

• Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur (2013) Single

• Yalnızlık Makamı (2015) EP

• Yılmaz Morgül 2016 (2016) EP

• Yılmaz Morgül Pop (2017) EP

• Sensizlik Haram Bana (2019) Single

• Aşık Olmak İstiyorum (2021)

• Kal Benim Için (feat. Erkan Çelik) [Canlı Performans] (2021) Single

• Gülü Soldurmam (2021) Single

Haberler.com - Gündem

Gelinim Mutfakta, Yılmaz Morgül, Gündem, Haber

beğendim
alkışladım
beğenmedim
güldüm
üzüldüm
sinirlendim
şaşırdım
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title