Haberler

"Gelini İncitirsen Geri Almayı Biliriz"

Güncelleme:

Ebru Gündeş, Kıvanç Kulja ile evlenen menajeri Sedef Arım'ın nikahında herkesi güldürdü.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in menajeri Sedef Arım, önceki gün BVS Group Genel Koordinatörü Kıvanç Kulja ile evledi.

TÜRKİYE'NİN EN YÜKSEKTE KIYILAN NİKAHI OLDU

Nikah töreni aynı zamanda bir ilke de sahne oldu. Nikah, Türkiye'nin en yüksek binası olarak bilinen Sapphire'in seyir terasında yapılınca doğal olarak ülkenin en yüksek noktasında kıyılan nikah oldu.

Nikah şahitliğini Ebru Gündeş 'in yaptığı, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kıydığı nikah Sapphire Seyir Terası 55.katta gerçekleşti… 500 davetlinin katıldığı nikah, 236 metre yükseklikte kıyılan ilk nikah oldu.

Sapphire'in 55'inci katındaki, 236 metre yükseklikteki Seyir Terası'nda gerçekleşen nikahın şahitliğini Ebru Gündeş ve BVS Group'un sahibi Bayram Yıldız yaptı. 500 davetlinin katıldığı nikahta Gündeş esprili tavırlarıyla dikkat çekti.

"YANINDAKİ KADIN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Ünlü şarkıcı "Damat beyden bir söz alarak şahitliğe 'evet' ya da 'hayır' demek istiyorum. Yanındaki kadın benim için çok önemli; benim ailem. Onu sakın incitme çünkü o seni incitmeyecek. İncitirsen, verdiğimiz gibi geri almayı biliriz" diyerek herkesi güldürdü.

ÜNLÜLER KATILDI

Geceye Memet Ali Alabora, Ceylan, Pınar Tezcan Rüştü Reçber'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler de katıldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ebru Gündeş Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title