Haberler

Gelin Kaynana Cinayetinin Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Gelin kaynana cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi.

Gelin kaynana cinayetinin zanlıları adliyeye sevk edildi. Zanlıların, Darıca'da işledikleri cinayetin ardından yakalanacakları korkusuyla yurt dışına kaçmak için cinayeti işledikleri ortaya çıktı. İddialara göre, Darıca'da Veli Özel'i öldürerek kaçan zanlılar polisin uygulamasına takıldı. Uygulamada silahlarına el konulan zanlılar işledikleri cinayetin silahın balistik incelemesinden ortaya çıkacağını düşündükleri için yurt dışına kaçma planı yapmaya başladı. Evraklarını hazırlamaya

başlayan zanlılar kendileri için gerekli parayı temin etmek için de Güler Kurt ve gelini Hatice Kurt'un bogazını keserek öldürdü.

Zanlılardan Muhammet K., cezaevinden tahliye olunca kardeşi Mevlüt M, arkadaşları Uğur U. ve Murat K. ile plan yaptı. Zanlıların amacı sattıkları arsadan dolayı evlerinde para olduklarını düşündükleri Kurt ailesinin paralarını almaktı.

Olay günü Kurt ailesinin Derince'de yaşadıkları eve giden zanlılardan Muhammet M., kuzen Fatih Kurt'u oyaladı, kardeşi Mevlüt M. ise gözcülük yaptı. Diğer iki kişi ise Hatice Kurt ve Güler Kurt'u boğazını keserek öldürdü. Olay sonrası kaçan zanlılar İstanbul Beyoğlu'nda kaldıkları eve düzenlenen baskınla yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde iki gün sorgulanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan ailenin yakın akrabası Muhammet M.'nin olay günü evin önünde kuzeni Fatih Kurt'u teselli ettiği ve polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldığı öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Kurt Darıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title