Haberler

Gebze'de Veliler Okul Önünde Trafik Polisinin Görev Yapmasını Talep Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Halk otobüsünün çarptığı 6 yaşındaki Esila Dursun'un hayatını kaybetmesine velilerin gösterdiği tepkiden görüntüler

Minik Esila'nın babası Murat Dursun'un babasının konuşması Kocaeli'deki trafik kazası

Gebze ilçesinde veliler, halk otobüsünün çarptığı 6 yaşındaki öğrencinin hayatını kaybetmesine tepki gösterdi

Minik Esila'nın babası Murat Dursun:

"Meleğim gitti. Bir tanemdi o benim. Bir kızım, bir canım. Daha yeni okumaya başlamıştı. Benim bir çocuğum gitti. Lütfen burada sabah akşam çıkışta girişte her zaman polis olsun. Işık yeterli değil"

KOCAELİ ( AA ) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde veliler, halk otobüsünün çarptığı 6 yaşındaki Esila Dursun'un hayatını kaybetmesine tepki göstererek, okul önünde trafik polisinin görev yapmasını talep etti.

Atatürk İlkokulu'nun önünde toplanan öğrenci velileri, ve halk otobüsünün çarptığı 6 yaşındaki Esila Dursun'un hayatını kaybetmesine tepki göstererek, yolu trafiğe kapatmak istedi.

Kısa süreli yolu trafiğe kapatan veliler, daha sonra okulun önünde trafik polis bekletilmesi için imza topladı.

Kazada yaşamını yitiren minik Esila'nın babası Murat Dursun, burada yaptığı konuşmada, "Meleğim gitti. Bir tanemdi o benim. Bir kızım, bir canım. Daha yeni okumaya başlamıştı. Benim bir çocuğum gitti. Lütfen burada sabah akşam çıkışta girişte her zaman polis olsun. Işık yeterli değil. Ben kaza anını izlemedim ama otobüs şoförü yanından geçen otobüsün şoförü ile konuşurken önüne bakmadan hareket etmiş. O durup yol verdi diye geçmek isterken görmeden altında kalmış. Burada trafik polisinin olması şart. Burası okul önü." ifadesini kullandı.

Velilerden Zeynep Gül ise okulun 3 ay önce açıldığını belirterek, "Burada trafik polisi yok. Cuma günleri saat 18.30'da çocuklarımızı alıp eve gidiyoruz. Burası zifiri karanlık olduğu ve arka kapı kullanılmadığı için ön kapıyı kullanıyoruz. Biz trafik lambası değil, trafik polisi istiyoruz. Okulun tek kapılı olmasını istiyoruz." diye konuştu.

Cuma günü okul çıkışında yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada halk otobüsünün çarptığı 6 yaşındaki Esila Dursun, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Halk otobüsü şoförü G.T. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Dursun Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title