Haberler

    Gearbox Software Kurucu Ortağı Landon Montgomery Vefat Etti

    Bugün oyun dünyası olarak bir üzücü haber daha aldık, sevgili Tamindir takipçileri. Gearbox Software Kurucu Ortağı Landon Montgomery vefat etti.

    Landon Montgomery oyun dünyasındaki kariyerine 1996 yılında Virtus stüdyosunda Deathmatch Maker oyunu için Bölüm Tasarımcısı pozisyonunda başlamıştı. Daha sonradan Bethesda Softworks çatısı altında Sanatçı / Bölüm Tasarımcısı pozisyonlarında da bulunduktan sonra, 1999 yılında kurulan Gearbox Software şirketinin kurucu ortaklarından birisi olmuştu.

    On bir yıl sonra yani 2010 yılında Gearbox Software ile yollarını ayıran Montgomery, kısa bir süreliğine Daybreak Game Company LLC'nin Genel Müdür pozisyonunda bulunduktan sonra, geçtiğimiz Kasım ayında NVIDIA çatısı altında Üretici olarak çalışmaya başlamıştı.

    Kariyeri boyunca Half-Life, Brothers in Arms, Halo: Combat Evolved ve Borderlands dahil birçok oyun üzerinde çalışmış olan Landon Montgomery'nin ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

    Bu üzücü gelişmenin ardından Gearbox Software Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Kurucu ortaklarımızdan birinin, Landon Montgomery'nin vefat ettiğini öğrendikten sonra kalbimiz kırıldı. İlk yıllarımızda, yolumuzu çizmede Landon'ın büyük yardımı olmuştu. Her daim minnettar olacak ve hayatlarımızın birer parçası olduğu için hatırlayacağız. Bu zorlu süreçte, düşüncelerimiz, desteğimiz ve sevgimiz ona en yakın olanlarla bir." sözlerine yer verildi.

    Bu paylaşıma alıntı yapan Randy Pitchford ise, "Landon, Half-Life ve Halo üzerindeki çalışmalarımızdan, ilk orijinal oyunumuz Brothers in Arms'a kadar olan oyunlarımızın hatıralarında yaşamaya devam edecek. Hoşça kal, Landon." diyerek sözlerini ekledi.

    Landon will live on in the memory of our earliest games from our work with Half-Life and Halo to the creation of our first, original game Brothers in Arms. Aloha, Landon. https://t.co/vuBi3MYJp5

    — Randy Pitchford (@DuvalMagic) March 25, 2020

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Half Life Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title