Haberler

Gaziantepli Öğretmen TRT Müzik'in Yarışmasında Finale Kaldı

Gaziantepli Gitar Öğretmeni Emrah Doğan, “TRT 50. Yıl Özel Altın Anten Pop Müzik Yarışması”nda finale kaldı.

Gaziantepli Gitar Öğretmeni Emrah Doğan, "TRT 50. Yıl Özel Altın Anten Pop Müzik Yarışması"nda finale kaldı.

Şahinbey ilçesinde bulunan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde Gitar Öğretmeni olarak görev yapan Emrah Doğan, büyük bir başarıya imza attı. Gitar Öğretmeni Emrah Doğan, TRT'nin düzenlediği "50.Yıl Özel Altın Anten Pop Müzik Beste Yarışması"nda sözü ve müziği kendisine ait olan "Her Şeyimsin" isimli şarkıyla finale kaldı.

Doğan, yarışma öncesi Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'yi ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Ekinci, Doğan'a yarışmada başarılar dileyerek, "Emrah kardeşimize teşekkür ediyoruz. Gaziantep'te bulunan öğretmenlerimiz Emrah öğretmenimize sahip çıkmalı" dedi.

Doğan, ziyarette kendi parçası olan 'Yordular' eserini Ekinci'ye seslendirdi.

Elemelerde Türkiye genelinden 190 eserin kabul edildiği yarışmada ilk 10'a girerek finale kalan Emrah Doğan, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin tek finalisti olarak Gaziantep'i temsil edecek. Doğan, 21 Haziran 2014 Cumartesi akşamı 21.00-22.30 saatleri arasında TRT Müzik kanalından canlı olarak yayınlanacak olan finalde, "Her Şeyimsin" adlı eserini, jürinin ve Türk halkının beğenisine sunacak. Doğan, yarışma öncesinde Gaziantepli hemşerilerinin desteğini beklediğini söyledi.

Yarışmada birinciyi sadece sahne performansının belirlemeyeceğini söyleyen Doğan, yarışma esnasında yarışmacılar için gönderilecek kısa mesajların da jüri oyları kadar etkili olacağını belirtti.

Aslen Gaziantepli olan Doğan'ın sözü ve müziği kendisine ait 30'a yakın eseri bulunuyor. Doğan, müzik öğretmeni olarak devlete ve millete hizmet etmekten, öğrenciler yetiştirmekten çok büyük keyif aldığını ve öğretmenlikten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Ekinci Emrah Doğan Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title