Haberler

Gaziantep - Vali Yerlikaya, Çadırkentte Suriyeliler ile Bayramlaştı

Vali Yerlikaya, çadırkentte Suriyeliler ile bayramlaştıGaziantep Valisi Ali Yerlikaya, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve İslahiye İlçesi'ndeki çadır kentte barınan Suriyelilerle bayramlaştı.

Vali Yerlikaya, çadırkentte Suriyeliler ile bayramlaştı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve İslahiye İlçesi'ndeki çadır kentte barınan Suriyelilerle bayramlaştı.

İslahiye ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki yaklaşık 10 bin Suriyeli sığınmacının barındığı çadır kentte bulunan Suriyeliler bayramı Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte kutladı.

Vali Yerlikaya, beraberinde Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Müftüsü Ahmet Çelik, İlçe Kaymakamı Ramazan Dolu, İlçe Belediye Başkanı Kemal Vural, AFAD Müdürü Adil Şinaz ile sabah saatlerinde çadır kente geldi. Çadır kentte bulunan camide Suriyeliler ile birlikte bayram namazı kılan Vali Yerlikaya, namaz sonrası Suriyeliler bayramlaştı, çocuklara oyuncak hediye etti.

47 bini kamplarda 300 bini aşkın Suriyelinin kentte olduğuna değinen Vali Yerlikaya, Suriye'de biran önce barışın hakim olması dileğinde bulundu.

Çadır kente palyoçalar gösterileri ile suriyeli yetim ve öksüz çocukları savaş psikolojisinden uzak eğlendirirken çocuklara ve Suriyelilere tatlı ve şeker ikram edildi.

Vali Yerlikaya daha sonra ilçe merkezinde İslahiyeli vatandaşlar ile bayramlaştı. Vali Yerlikaya son olarak geçen 17 Şubat günü Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırıda şehit olan 38 yaşındaki Hava Astsubay Başçavuş Mehmet Yener'in Kozdere Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret ederek, Yener ailesinin bayramını kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yener Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title